21 August 2012 publicat în Horoscop 28 share-uri

In timpuri stravechi, oamenii isi duceau existenta in conexiune sublima cu fortele naturii si credeau cu tarie ca acestea au puterea de a da forma fiintei lor. Sub influenta miturilor paganilor care populau tinuturile paduroase ale nordului, putem descoperi existenta unuia dintre cele mai autentice horoscoape - Horoscopul Magic al Pamantului.

Doar sub impresia privelistilor dominate de verde aprins, sanatos, care emana energie vitala, iti amintesti cat de aproape suntem ca fiinte umane, de natura, de intreaga Planeta care ne gazduieste.

Astrologia greco-romana, cea mai familiara noua in acest moment, este bazata pe influenta planetelor sistemului solar asupra noastra. Horoscopul chinezesc are la baza anul nasterii, in schimb Horoscopul Magic al Pamantului care a fost creat de paganii nordului in timpuri stravechil, se orienteaza dupa legatura existenta intre noi si planeta mama.

Multi suntem obisnuiti sa facem diverse remarci ca "urasc iarna" sau "iubesc vara". Altii dam mai mult randament in cursul noptii decat ziua si majoritatea avem preferinte specifice pentru mare, padure sau peisajul pitoresc de la tara. Dar nu suntem obisnuiti sa meditam mai mult asupra acestor ganduri care fac parte din viata noastra cotidiana. Nu ne punem deloc problema legaturii noastre intrinsece cu natura, desi ea ne este mereu atat de aproape, asa cum a fost intotdeauna.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Daca ne orientam dupa modul de gandire al vechilor pagani, totul devine mult mai limpede. Preferintele noastre, modul nostru de a fi au legatura cu Semnul Magic al Pamantului care ne guverneaza existenta de la nastere. Cum se manifesta Planeta Pamant in momentul nastreii noastre?

Felul nostru de a fi este influentat de legatura adanca pe care o avem cu Terra, cu planeta care ne este casa, ne spune Horoscopul pagan al Pamantului.

Energia Pamantului este cea care ne influenteaza cel mai mult personalitatea. Mai apoi, Luna si fazele sale isi pun la randul lor amprenta asupra noastra.

Observam cum astrul ceresc ne influenteaza starea de spirit si in acelasi timp provoaca fenomene naturale.

Daca ne gandim la aceasta conexiune cu Pamantul si cu intreaga natura, este usor sa intuim modul cum natura influenteaza modul nostru de a fi.

Astfel, in horoscopul pagan al Pamantului, unul dintre cele mai importante aspecte este anotimpul in care ne-am nascut. Cele patru elemente esentiale ne influenteaza si ele: foc, pamant, aer sau apa.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Faza lunii din momentul cand ne-am nascut spune enorm de multe despre o persoana. In acelasi timp, faptul de a ne fi nascut ziua sau noaptea este un aspect esential in cadrul Horoscopului Pamantului. Haideti sa ii patrundem impreuna tainele!...


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri