12:08, 24 August 2012 publicat în Horoscop

Conform astrologiei, fiecarei zodii ii este asociata o anumita runa. Afla care sunt runele specifice zodiei tale, ce semnificatii au in astrologie, dar si ce trasaturi si ce destin imprima zodiei tale:

Triburile scandinavice antice de acum 2000 de ani ne-au lasat mostenire un pretios alfabet magic al runelor. Insa runele sunt mai mult de atat. Nu sunt doar litere sau doar un banal alfabet al Nordului Europei. Ele sunt simboluri magice si au fost intrebuintate de secole drept sistem de divinatie, in luarea de decizii, in comunicare, pentru a atrage norocul si fericirea, pentru protectie impotriva raului si a evenimentelor fericite si negative. Conform astrologiei, fiecarei zodii ii este asociata o anumita runa. Afla care sunt runele specifice zodiei tale, ce semnificatii au in astrologie, dar si ce trasaturi si ce destin imprima zodiei tale:

Foto: Sxc.hu

Citeste si:
Malta, insula de care te îndrăgostești!
Malta, insula de care te...

Horoscopul Runelor pentru fiecare zodie in parte

Berbec - Teiwaz

Teiwaz este runa sacra a lui Tyr, zeul Cerurilor si lider al razboiului. Aceasta runa aduce energie, pasiune, impulsivitate, sexualitate, dar si satisfactie si sentimentul victoriei. Este totodata o runa a curajului, a increderii in propriile puteri si a indraznelili. Ea inlesneste planuri marete pentru cei din Berbec. In acelasi timp, Teiwaz este cauzatoare de schimbari si atrage dupa sine imbunatatirea vietii.

Taur – Uruz

Aceasta runa este runa sacra a lui Thor, Zeul puterii si al tunetului. Este o runa ce aduce putere creatoare, energie sexuala, sfarsit, dar si reinnoire si prietenie pe viata. Uruz poate aduce perioade scurte de ghinion, insa acestea atrag dupa sine un nou inceput, noi oportunitati, noi sanse, o viata noua. Intamplarile fericite le vor trece in umbra pe cele mai putin placute. Norocul apare furibund de mai multe ori in viata acestor nativi in ciuda lipsei de progres in anumite domenii ale vietii.

Citeste si:
Coafuri de vară: 21 de împletituri speciale cu flori
Coafuri de vară: 21 de...

Gemeni – Ehwaz

Ehwaz este runa sacra a lui Frey, Soarele Verii si ea aduce adaptabilitate, dualitate si un caracter androgin. Aceasta runa simbolizeaza comunicarea, miscare, progresul, dorinta de calatorie si de schimbare. Ea aduce celor din Gemeni cooperare si abilitatea de a merge mai departe si a creste spiritual. Ea implica totodata calatoriile ca refugiu din calea problemelor, a dificultatilor sau a responsabilitatilor.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri