3 Septembrie 2012 publicat în Horoscop 55 share-uri

Descifreaza codul ascuns al cifrei de nastere si descopera care este Virtutea fundamentala care te caracterizeaza conform Astro-filozofiei Asiatice japoneze:

Descifreaza codul ascuns al cifrei de nastere si descopera care este Virtutea fundamentala care te caracterizeaza conform Astro-filozofiei Asiatice japoneze:

Codul secret al Zilei de Nastere: Cele 7 Virtuti Japoneze

Semnificatia zilei de nastere: Luni – Virtutea fundamentala este GI (Dreptatea)

Cel nascut Luni are ca virtute fundamentala Dreptatea. In consecinta, viata si personalitatea sa vor fi influentate puternic de acest aspect. Se va confrunta de-a lungul vietii cu numeroase situatii in care va trebui sa intervina pentru a se face dreptate sau pentru a o instaura el insusi.

Cel nascut Luni crede in spiritul dreptatii, are obiceiuri frumoase si crede in moralitate si onoare. Deciziile lui voer fi de cele mai multe ori juste. Atunci cand crede in el, prefera sa spuna intotdeauna adevarul si numai adevarul chiar daca va avea consecinte grele de suportat din cauza lui.

Chiar daca face rau va avea ocazii in care va dovedi ca poate face si contrariul si se va revansa pentru lucrurile negative pe care le-a facut prin lucruri pozitive.

Semnificatia zilei de nastere: Marti – Virtutea fundamentala este YU (Curajul)

Cel nascut Marti are ca virtute fundamentala Curajul, o trasatura care il va insoti in permanenta de-a lungul calatoriei sale prin viata, calauzindu-i drumul.

Este o trasatura speciala care nu este rezervata oricui si pe care acest nativ o va dezvolta de-a lungul anilor. In fata situatiilor dificile ale vietii va gasi curaj si resurse interioare pentru a le depasi cu bine.

Uneori, va fi nevoie de situatii criza si momente complexe si contradictorii care sa declanseze in acest nativ constientizarea acestei trasaturi puternice. Cel nascut Marti este puternic, indraznet, plin de initiativa si lipsit de teama.

A spune deschis ceea ce gandeste poate fi pentru multi un act pripit si impulsiv, insa pentru el face pur si simplu parte din felul sau de a fi. Va trebui sa invete ce inseamna dreptatea si cum isi poate folosi curajul pentru a servi dreptatii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri