9 August 2012 publicat în Horoscop 333 share-uri

Care sunt zodiile masculine atrase in mod irezistibil de farmecul femeilor mature? Care sunt acei barbati din horoscop care iubesc femeile in varsta? Cum? De Ce? Datorita caror motive?

Care sunt zodiile masculine atrase in mod irezistibil de farmecul femeilor mature? Care sunt acei barbati din horoscop care iubesc femeile in varsta? Cum? De Ce? Datorita caror motive? Afla din topul de mai jos:

Barbatul Rac

Barbatul Rac este un barbat sensibil, familist, idealist. In multe din cazuri, are o fire boema, preferand sa traiasca intr-o lume a lui, pe care nu multi o inteleg. Racul isi doreste sa fie cocolosit, rasfatat si alintat, visand sa aiba alaturi o partenera mai matura decat el. Isi doreste o partenera care sa joace un rol matern in raport cu el. Nevoia atasamentului este puternica la acest nativ si cauta intr-o femeie matura siguranta si protectie. Totodata, Racul isi doreste alaturi o femeie cu abilitati practice, pe care sa se poata baza in indeletnicirile zilnice practice.

Barbatul Racul este capricios, suparacios si gaseste ca numai o femeie mai in varsta decat el i-ar putea suporta toanele si supararile sale copilaresti. Doar o femeie mai in varsta, gandeste el, il poate tolera, il poate mustrului ca pe un copil care a gresit. Il incita deopotriva femeile mai in varsta decat el fiindca le gaseste sofisticate, deosebite, interesante, apte pentru viata si pentru iubit.

Barbatul Balanta

Barbatul Balanta are foarte bine dezvoltat simtul esteticului, avand totodata gusturi desavarsite. Admira frumosul in orice forma ar fi acesta. Se simte atras de femeile mai in varsta decat el fiindca este atras de fapt de frumosul matur pe care il regaseste in ele. Admira formele pronuntate, sanii voluptosi, rotunjimile mature si admira femeile mature intelectual alaturi de care se poate dezvolta la randul sau intelectul.

Balanta iubeste conversatiile savuroase pe care le poate avea alaturi de o femeie matura, gasindu-le extrem de provocatoare si incitante. In plus, gaseste ca, spre deosebire de femeile mai tinere, femeile mai in varsta au o alta perspectiva asupra vietii. Intr-o femeie matura, barbatul Balanta gaseste apreciere, intelegere, In acelasi timp, barbatul Balanta este interesat sa aiba alaturi o femeie matura sexuala, alaturi de care sa poate experimenta sexualitatea la nivelul cel mai inalt.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri