15 August, zi de mare sarbatoare la nivel spiritual, este o zi cu totul si cu totul speciala la nivel vibrational. Cum arata 15 August pentru fiecare zodie? Descopera ce aduce la nivel vibrational ziua de 15 August pentru zodia ta!

15 august, zi de mare sarbatoare la nivel spiritual, este o zi cu totul si cu totul speciala la nivel vibrational. Descopera ce aduce la nivel vibrational ziua de 15 august pentru fiecare zodie in parte!

Horoscop Vibrational de sfanta Maria: ziua de 15 august pentru fiecare zodie!

Berbec

Evadeaza din lumea stresului si a grijilor de zi cu zi. 15 august se anunta a fi o zi cu mari bucurii si satisfactii de natura sufleteasca pentru cei din semnul Berbecului. Traieste ca un adult si bucura-te ca un copil! Inima ta doreste sa vibreze de viata.

Taur

Liniste si confort pe plan profesional, insa sanse noi si un strop de aventura pe plan emotional. Este foarte posibil sa te indragostesti sau sa te reindragostesti pe 15 august. Destinul iti face o surpriza placuta si iti aduce aproape o persoana draga.

Gemeni

15 august se vrea a fi o zi relaxanta si vindecatoare pentru nativul din Gemeni.. Cu o conditie: invata sa te aperi si nu lasa pe nimeni sa iti transmita energiile negative! Ziua de 15 nu invita la actiune, ci la destindere. Cand circumstantele sunt de asa natura, mergi pe mana lor si nu impotriva lor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Rac

Schimbarea pluteste in aer pentru nativul Rac. Pregateste-te sa auzi noutati de la prietenii tai, noutati care te vor lua cu siguranta prin surprindere. Vesti imbucuratoare poti primi si de la o persoana draga aflata in strainatate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri