15 August, zi de mare sarbatoare la nivel spiritual, este o zi cu totul si cu totul speciala la nivel vibrational. Cum arata 15 August pentru fiecare zodie? Descopera ce aduce la nivel vibrational ziua de 15 August pentru zodia ta!

Leu

Pentru Leu, pe 15 august sunt favorizate mai ales parteneriatele si aliantele, dar si tot ceea ce tine de comunicare. Ai norocul de ziua ta in aceasta zi, insa nu uita sa-i multumesti celui care iti da aceasta sansa. Iti recomandam un strop de repaus si odihna.

Fecioara

Aduna-ti gandurile si aduna-le intr-o directie pozitiva. Pentru Fecioara, 15 august este o zi care invita la meditatie, examinare si autoreflectie. Este cel mai prielnic si favorabil timp pentru a trage concluzii si a lua in vedere schimbari viitoare.

Balanta

O zi minunata, o zi de trait, o zi plina de implinire sufleteasca. Cel mai bine ar fi sa iti petreci ziua de 15 august in sanul familiei si sa ii aduni pe cei dragi in jurul tau. Cuvantul magic pe care mizeaza ziua de 15 august este armonizarea relatiilor. S-ar putea sa primesti o surpriza placuta din partea unei persoane apropiate, pe care o tineai insa la distanta pana acum.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Scorpion

Nu iti recomandam sa stai singura astazi. Iesi cu prietenii, iesi cu cei dragi, socializeaza, comunica, descarca-te, fii tu insati. In cercul tau de prieteni este iminenta aparitia unei figuri interesante, de sex opus. Trebuie sa crezi in destin, iata lectia pe care o ai de invatat pe 15 august..


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri