15 August, zi de mare sarbatoare la nivel spiritual, este o zi cu totul si cu totul speciala la nivel vibrational. Cum arata 15 August pentru fiecare zodie? Descopera ce aduce la nivel vibrational ziua de 15 August pentru zodia ta!

Sagetator

Nu te agita, nu iti face o mie de ganduri si nici nu denatura realitatea lucrurilor trecand-o prin filtrul negativitatii. Situatiile complicate par a se rezolta astazi de la sine. Ai incredere in Cel de Sus si mergi pe propria intuitie daca esti pusa fata in fata cu luarea unei decizii importante.

Capricorn

Plimba-te, citeste o carte, uita-te la un film bun, leneveste sau trezeste-te de dimineata ca sa admiri rasaritul. Pe cat de simpla si banala aceasta zi, pe atat de minunata. Pe 15 august, fericirea iti parvine din lucrurile marunte si din placeri uitate.

Varsator

Pune “pauza” pe cuvantul framantari in ziua de 15 august si iesi din perdeaua de nori in care ai plutit in ultima vreme. Aceasta zi se anunta pentru tine plina de speranta si optimism, dar si aducatoare de noi perspective. Ai un surplus de energie, insa te sfatuim sa il folosesti intr-o directie constructiva.

Pesti

O zi cu nimic iesita din comun pentru nativul Pesti. Ba mai mult, pe 15 te simti plictisit, obosit si fara chef de nimic in afara de odihna. Bine si asa. Mergi pe ceea ce iti cere organismul. Poate o iesire in natura iti va reda pofta de viata. Poate un somn bun te va trezi la viata.


Foto interior: Shutterstock.com

Foto homepage: Copyright leonid_tit - Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri