Afla care sunt, conform astrologiei sexuale, cei mai buni amanti al zodiacului, barbatii care stiu sa isi faca partenera fericita in intimitate.

Barbatul Berbec

Nu are o frumusete deosebita, insa atitudinea sa il face sa debordeze de sex-appeal si sa apara ca deosebit de atragatori in ochii persoanelor de sex opus. Orgolios, vanitos, impulsiv si sigur pe el, Berbecul poate fi un amant desavarsit daca isi doreste acest lucru. Este pasional prin felul sau de a fi si nici atunci cand face dragoste nu poate fi altfel. Imbina deopotriva rapiditatea, energia, spontaneitatea, diversitatea, tehnica si isi pune si orgoliul sau in joc pentru a-si duce partenera pe culmile placerii.

Acorda libertate in aceeasi masura in care cucereste, stapaneste si are sub control. De multe ori, pentru el, a face dragoste este o lupta in care trebuie sa iasa castigator, validandu-si siesi in primul rand calitatile sale de bun amant. Are initiativa, dar si tendinta de a sari peste preludiu. A invatat insa cat de important este acesta pentru o femeie. Este atras de noutate, iar rutina sexuala il plictiseste. Vrea adrenalina in dormitor si prefera de multe ori sa inlocuiasca dormitorul cu locatii inedite.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Barbatul Gemeni

Este deschis, senin, tot timpul cu zambetul pe buze si dispus sa anime atmosfera. O prezenta placuta si sarmanta in preajma careia nu ai de ce sa nu te simti bine. Barbatul Gemeni iubeste frumosul si iubeste sexul frumos. Pune mare pret pe felul in care arata si are tot timpul o infatisare ingrijita. Mare admirator al calitatilor feminine, barbatul Gemeni este maestru in arta seductiei. Stie cum sa cucereasca o femeie, stie sa o seduca prin cuvinte, stie sa flateze si sa arunce complimente in momentul potrivit. Dormitorul este locul in care barbatul Gemeni se dezbraca de inhibitii si se simte liber si nestingherit sa iubeasca asa cum isi doreste.

Desi in viata de zi cu zi pare superficial si detasat, in dormitor este afectuos, tandru, dar deopotriva pasional si implicat. Inainte de propria satisfactie, barbatul Gemeni pune satisfactia partenerei si urmareste ca aceasta sa se simta bine. Este deschis experimentelor erotice, iar femeia care il poate ajuta sa evolueze sexual este partenera potrivita pentru el. In intimitate nu domina, ci incurajeaza. Este totodata senzual si plin de imaginatie si creativitate pe care le pune in aplicatie in timpul preludiului. Cu barbatul Gemeni nu o sa te plictisesti niciodata.

Barbatul Scorpion

Scorpionul se afla in topul celor mai buni amanti ai horoscopului. Este pasional si patimas, nu are inhibitii, ii place sa-si depaseasca limitele si sa faca din orice partida sexuala partida vietii lui. Traieste intens fiecare moment. Ofera si isi doreste experiente erotice de maxima intensitate. In dormitor, Scorpionului ii place sa domine si sa posede, dar si sa ofere clipe de neuitat partenerei sale. Vrea sa conduca, dar si sa daruiasca placere partenerei, explorand fiecare particica a trupului partenerei sale.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri