Cum va fi anul 2012 pentru fiecare dintre noi in ceea ce priveste sanatatea?

Sanatate in anul 2012 pentru Sobolan

In ceea ce ii priveste pe nativii din aceasta zodie, anul 2012 este in general unul bun. Totusi, ei trebuie sa evite situatiile conflictuale ce le pot provoca iritari psihologice sau chiar rani usoare (in urma unor certuri). La fel, trebuie sa se ingrijeasca de sanatate cu mai mare atentie daca tocmai au iesit din spital deoarece pot aparea complicatii chiar si la cea mai mica abatere de la tratamentul prescris.

Sanatate in anul 2012 pentru Bou

Impetuosul si impulsivul nativ din aceasta zodie trebuie sa fie foarte atent la posibilele trauma psihologice prin care poate trece in anul 2012. Desi nu va parea afectat de anumite intamplari din viata sa, este bine ca familia si prietenii sa ii fie alaturi si sa il ajute sa se vindece spiritual. La fel, este indicat sa aiba grija ce mananca deoarece are un stomac sensibil.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

Sanatate in anul 2012 pentru Tigru

In general, in anul 2012, nativii din aceasta zodie nu vor avea probleme de sanatate atat timp cat au un stil de viata echilibrat si nu se streseaza prea mult la locul de munca. Totusi, in ultima perioada a anului se pot confrunta cu un disconfort gastric ce va fi tratat usor printr-o nutritie adecvata.

Sanatate in anul 2012 pentru Iepure

In 2012, nativii din Iepure trebuie sa se linisteasca, in primul rand, din punct de vedere psihologic. Se vor confrunta cu inabilitatea de a se concentra (cauzata de stres) si a isi regla emotiile. Disconfortul psihic le poate crea probleme de sanatate a splinei, stomacului sau ficatului.

Sanatate in anul 2012 pentru Dragon

Desi este anul lor, in 2012, cei nascuti in aceasta zodie nu vor fi la fel de norocosi in ceea ce priveste capitolul legat de sanatate precum in celelalte arii ale vietii. Astfel, desi per total nu vor suferi de afectiuni grave, trebuie sa se ingrijeasca indeosebi de sistemul circulator deficitar, dar si de mici probleme aparute la nivel cutanat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri