Fiecare semn din Horoscopul European este unic si de aceea, in functie de zodia noastra, avem o perceptie unica in ceea ce priveste dragostea si abordarea unui potential partener.

Zodia Berbec abordeaza dragostea cu hotarare

Cand vine vorba de dragoste, stii exact ce iti doresti si pe cine iti doresti si nu eziti sa spui acest lucru clar si raspicat. Incearca totusi ca in anumite situatii sa mentii o atitudine mai misterioasa pentru a fi perceputa de sexul opus ca o zeita a feminitatii. A fi direct nu este intotdeauna indicat.

Zodia Taur abordeaza dragostea cu senzualitate

Cand te indragostesti, ca nativ al zodiei Taur apelezi la toate simturile tale. Intelegi ca prezenta ta trebuie sa fie cu totul si cu totul speciala si de aceea arati, mirosi si te comporti extraordinar.

Zodia Gemeni abordeaza dragostea cu inteligenta

Stii cate putin din toate domeniile vietii, destul cat sa duci orice conversatie in directia in care iti convine. Esti un maestro al flirturilor si atragi atentia imediat daca iti doresti acest lucru. Atitudinea naturala te ajuta si ea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Zodia Rac abordeaza dragostea cu comoditate

Atunci cand esti indragostit iti place sa determini potentialul partener sa se simta relaxat in preajma ta, oferindu-i incredere si deschizandu-te in fata lui. Creezi o stare de confort in jurul tau si il ajuti pe cel de langa sa isi exprime in mod natural dorintele.

Zodia Leu abordeaza dragostea indraznet

Cand vine vorba despre dragoste, iti place sa sochezi, sa fii mereu in centrul atentiei. Transferata in capitolul sentimental, nevoia de a inveseli atmosfera si de a aprinde focul pasiunii poate crea scenarii de neuitat!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri