Horoscopul Chinezesc Feng Shui sau Test-Horoscopul celor 8 intrebari este un test-horoscop incredibil care iti poate dezvalui multe despre viata si destinul tau din acest an, despre iubirea ta din 2012. Autentic, inedit si interesant, acesta este horoscopul-test pe care ti-l propunem astazi.

Foto fr, main si interior: Shutterstock

Eu intreb si tu raspunzi… Ia o foaie de hartie, un pix si fii onesta cu tine. Ai timp 5 minute sa raspunzi celor 8 intrebari de mai jos, intrebari aparent banale si vei primi raspunsuri si solutii incredibile pentru viata ta. Autentic, inedit si interesant, acesta este horoscopul-test pe care ti-l propunem astazi. Testul de fata mai este cunoscut si ca Horoscopul Chinezesc Feng Shui sau Test-Horoscopul celor 8 intrebari.

Este un test-horoscop extrem de interesant care iti poate dezvalui multe despre viata si destinul tau din acest an, despre iubirile care iti sunt predestinate in 2012, dar si despre personalitatea, slabiciunile si punctele tale forte. Este testul care te poate ajuta sa iti aduci viata si iubirea pe fagasul cel bun.

Test-Horoscopul Feng Shui al celor 8 intrebari

1. Dintre aceste culori: rosu, negru, albastru, verde sau galben – care este culoarea ta preferata ?
2. Care este initiala prenumelui tau?
3. Care este luna in care te-ai nascut?
4. Dintre alb si negru, pentru care ai opta?
5. Scrie numele unei persoane de acelasi sex cu tine.
6. Scrie care este Numarul tau Favorit.
7. In ce oras ti-ar placea mai mult sa mergi, in San Francisco sau Venetia?
8. Preferi lacul sau oceanul?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

RASPUNSURI:

Raspuns intrebarea 1:

Daca Rosul este culoarea ta preferata: esti o persoana dinamica, optimista, calda, impulsiva si plina de viata. Doresti sa atragi in viata ta iubirea.

Daca Negrul este preferatul tau: esti o persoana calma, rezervata, misterioasa, usor conservatoare, careia nu ii plac schimbarile. Ai nevoie de o iubire spontana in viata ta.

Daca Verdele este culoarea ta preferata: Ai o fire generoasa, afectuoasa si iti place sa daruiesti iubire. In acelasi timp, esti optimista, iar sufletul tau cauta linistea. Esti senzuala si profunda.

Daca Albastrul este culoarea ta preferata: Esti sincera cu tine si cu ceilalti, iubesti comunicarea si ai o fire afectuoasa. Esti o fire sensibila, rabdatoare si fidela.

Daca Galbenul este culoarea ta preferata: Esti o persoana vesela si optimista, a carei stare naturala de a fi este fericirea. Esti un prieten de incredere.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri