Horoscopul Chinezesc Feng Shui sau Test-Horoscopul celor 8 intrebari este un test-horoscop incredibil care iti poate dezvalui multe despre viata si destinul tau din acest an, despre iubirea ta din 2012. Autentic, inedit si interesant, acesta este horoscopul-test pe care ti-l propunem astazi.

Raspuns intrebarea 2:

Daca iti regasesti initiala prenumelui:

intre A-K – Stii cum sa atragi in viata ta iubirea, prietenia si fericirea asa ca ai parte de ele din plin. Bucura-te de ele, insa nu te culca pe-o ureche. Nu uita sa investesti in ele in permanenta.

intre L-R – Viata ne-a fost data pentru a o trai intens si pentru a ne bucura de fiecare clipa. Odata ce intelegi aceasta realitate, lucruri fantastice se vor intampla in viata ta amoroasa.

intre S-Z – Viitorul tau in iubire se anunta a fi extrem de optimist. Gandeste frumos despre iubire si respect-o. Va inflori si va creste pe viitor.

Raspuns intrebarea 3:

Daca te-ai nascut intr-una din lunile:

Ianuarie – Martie: Atunci cand te astepti mai putin, vei avea parte in anul in curs de surpriza vietii tale. Pregateste-te pentru iubire si pentru evenimente fericite in viata ta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Aprilie-Iunie: Esti prinsa intr-o relatie de bun augur, menita sa evolueze frumos in anul in curs si sa-ti aduca multa fericire si stabilitate si pe viitor.

Iulie-Septembie: Te astepta un 2012 spectaculos in care o sa ai parte de experiente memorabile, a caror amintire o sa o porti cu tine toata viata.

Octombrie-Decembrie – Vesti buni se anunta si pentru cei nascuti in una din aceste luni. In anul in curs, o sa intalnesti o persoana deosebita, care o sa te influenteze in bine si o sa-ti schimbe cursul vietii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri