Horoscop Psihologic Jungian despre barbatii pe care ii iubim

12:05, 3 Mai 2012 publicat în Horoscop

In mod neasteptat, psihoastrologii vin si ei cu o teorie inedita, facand o asociere neasteptata intre cele patru elemente primordiale: apa, aer, foc, pamant si cele 4 tipuri jungiene functionale.

Carl Jung a avut o contributie deosebita in domeniul psihanalizei, tipologia sa psihologica numarandu-se printre cele mai pertinente din istoria psihologiei. El propune 8 tipuri (tipologii) ce combina 4 ‘tipuri functionale’ (in functie de felul in care obisnuim sa ne orientam in lume: reflexiv, senzorial, intuitiv, afectiv) cu 2 ‘tipuri de atitudine’ (extravertit, introvertit).

In mod neasteptat, psihoastrologii vin si ei cu o teorie inedita, facand o asociere neasteptata intre cele patru elemente primordiale: apa, aer, foc, pamant si cele 4 tipuri yungiene functionale masculine. Prin urmare, elementul primordial care domina zodia partenenerului de viata sau a barbatului pe care il iubesti dezvaluie detalii si amanunte psihologice despre temperamentul sau, tinand cont de viziunea Jungiana asupra psihicului si a energiei psihicului. Te invitam si pe tine sa descifrezi cateva din tainele temperamentului masculin Jungian citind horoscopul psihologic de mai jos:

Citeste si:
Cauți un uscător rufe? Ai luat în calcul mașina de spălat cu uscător?
Cauți un uscător rufe? Ai...

Horoscop Psihologic Masculin

1. Daca partenerul tau apartine Semnelor de Foc (Berbec, Leu, Sagetator), iar elementul sau primordial este Focul - este in zodia INTUITIEI

Spre deosebire de Afectiune sau Reflectie, Intuitia nu are o cauza fizica si nu se naste din activitatile mentale, este de parere Yung. O putem asemui presentimentului intr-o oarecare masura. Din ea se nasc marile idei, viziuni si tot din ea ne tragem inspiratia si creativitatea. Daca partenerul tau de viata apartine Tipului Jungian Intuitiv si se afla in una din zodiile Semnelor de foc atunci are o personalitate activa, este plin de imaginatie, entuziasm si inflacarare.

Printre preocuparile sale se afla si dorinta arzatoare de a patrunde intelesul lucrurilor. Actioneaza sub influenta primului imbold fara sa aiba in vedere datele esentiale ale problemei. Este interesat mai degraba de privirea de ansamblu, de imagini, de viziuni, de posibilitati si oportunitati decat de faptele propriu zise. Are inteligenta si debordeaza de energie si de foc creator.

Citeste si:
Terapia cu băi galvanice - în ce afecțiuni este recomandată?
Terapia cu băi galvanice - în...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri