3 Mai 2012 publicat în Horoscop 37 share-uri

In mod neasteptat, psihoastrologii vin si ei cu o teorie inedita, facand o asociere neasteptata intre cele patru elemente primordiale: apa, aer, foc, pamant si cele 4 tipuri jungiene functionale.

 

2. Daca partenerul tau apartine Semnelor de Pamant (Taur, Fecioara, Capricorn), iar elementul sau primordial este Pamantul – este in zodia SENZORIALULUI

Stimulii fizici, laolalta cu organele de simt, sunt cei care avertizeaza ca ‘ceva’ exista. Totodata, ei joaca un rol important in Senzatie. Daca partenerul tau apartine Tipului Jungian Senzorial si se afla in una din zodiile de Pamant atunci are o personalitate practica. Este rational si orientat catre fapte si catre realizarea de lucruri. Percepe datele bazandu-se pe simturile sale.

Totodata, este puternic ancorat in realitate. Se bazeaza mult pe ratiune si are o judecata logica, ceea ce nu il face insa sa fie mai putin sensibil. Are abilitatea de a vedea totul asa cum este, fara sa idealizeze sau fara sa exagereze. Este incapatanat uneori, insa are in general o fire pasnica, incercand sa stea pe cat posibil departe de conflicte si scandaluri. Ii place confortul si este atasat de placerile materiale, de tot ceea ce inseamna experimentare de calitate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri