28 Octombrie 2011 publicat în Horoscop 305 share-uri

Astrologia biblica reprezinta un domeniu fascinant si captivant in ale carei taine prea putini astrologi au indraznit sa patrunda. Ea nu are nimic de-a face cu religiozitatea. Se bazeaza in schimb pe asocierile care se fac intre cei 12 apostoli si cele 12 zodii, dar mai ales pe similitudinile dintre personalitatile apostolilor si personalitatile celor 12 zodii masculine.

Gemeni – Apostolul Iacob (cel Tanar, fiul lui Alfeu)

Apostolul Iacob reprezinta tipologia intelectualului apreciat si admirat pentru bogatia ideilor sale si pentru maniera minunata in care reuseste sa le expuna. La fel ca si apostolul Iacob, nativul Gemeni este nestatornic, schimbator, sovaielnic in deciziile si actiunile sale, caracterizandu-se uneori si prin instabililitate. Apostolul Iacob avea harul cuvantului, iar discursurile sale isi atingeau adesea tinta. Nativul Gemeni reuseste ca prin intermediul cuvantului sa ajunga acolo unde isi doreste. Are o minte frumoasa, o energie ce pare inepuizabila, este inventiv si spontan, insa cuvantul lui nu este intotdeauna si ultimul cuvant.

Rac - Apostolul Andrei

Asocierea dintre apostolul Andrei si nativul Rac nu este deloc intamplatoare. Apostolul Andrei era o fire pasnica, careia ii placea sa traiasca retras de lume, in siguranta si caldura caminului si a casei, departe de lumea dezlantuita din exterior. El reprezinta tipologia celui dependent de casa si familia sa. Nu face parte din categoria liderilor si nici nu ii placea sa se considere astfel. Prin asociere cu sfantul Andrei, nativul Rac este perceput ca avand o fire sensibila, linistita, meditativa. Este perfect capabil de fidelitate si de sacrificiu pentru cei dragi. Pune mai presus binele celor pe care ii iubeste decat propria persoana. Intotdeauna vei gasi la el intelegere, compatimire si un cuvant de alint.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Leu- Apostolul Ioan

Intre barbatul Leu si apostolul Ioan exista asemanari mai mult decat vizibile. Apostolul Ioan avea o prezenta care nu trecea neremarcata. Ii placea sa se afle in centrul atentiei prin expunerile sale oratorice. Vorbind, atragand atentia asupra a ceea ce spune, atentionand asupra consecintelor negative, Ioan incearca prin cuvinte de impact sa-i convinga pe cei din jur sa-i adopte ideile. Avea o personalitate puternica, fiind considerat uneori ca fiind aspru, plin de el. Era insa generos si marinimos cu cei care ii cereau ajutorul si se aflau in nevoi. Barbatul Leu are o personalitate similara. Ii place sa fie respectat, admirat, iubit, sa fie perceput drept generos si drept, sa primeasca recunoastere sociala. Este tipul invingatorului.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri