5 Octombrie 2011 publicat în Horoscop 285 share-uri

Narcis s-a indragostit de propria imagine reflectata in apa, insa nu a putut ajunge la ea, nu a putut sa fie iubit de acea imagine... Iata care sunt zodiile de barbati predispuse narcisismului:
Ovidiu in “Metamorfozele” aduce in discutie mitul lui Narcis, frumosul si trufasul tanar pe care nimfele l-au blestemat “sa iubeasca fara sa fie iubit”. Narcis s-a indragostit de propria imagine reflectata in apa, insa nu a putut ajunge la ea, nu a putut sa fie iubit de acea imagine... Imaginea nu i-a raspuns prin aceeasi iubire arzatoare... iar tanarul s-a stins indurerat.... Intr-o masura mai mare sau mai mica, in fiecare barbat se ascunde un narcisist. Iti prezentam un top al zodiilor masculine care sunt cele mai predispuse narcisismului:
 

Image Meinawarahoon /Pixabay

Barbatul Taur

 

Barbatul Taur este dominat de grandomanie. Are impresia ca totul i se cuvine. Evident tot ce este mai bun… Nu accepta criticile. Criticile determina gauri in orgoliul Taurului, facandu-l sa se simta respins si umilit. Taurul crede despre sine ca este o persoana unica, aparte si ca nu mai este un altul ca el pe lumea aceasta. Intr-o relatie de iubire, urmareste ca partenera sa sa fie docila si supusa, intotdeauna atenta la nevoile si dorintele sale, intotdeauna dispusa sa-i faca pe plac. Partenera sa trebuie sa-l faca sa se simta centrul universului, sa-l faca sa se simta ca este cea mai importanta persoana din viata sa. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith!

Barbatul Gemeni

 

Barbatul din zodia Gemeni este dominat cu precadere de una din trasaturile specifice narcisistului si anume iubirea de sine… Nimic gresit in asta, veti spune… Nu asa ar trebui… sa te iubesti pe tine insati mai presus de ceilalti? Barbatul Gemeni duce uneori insa aceasta iubire de sine la extreme. Este exagerat de preocupat de imaginea care se reflecta in oglinda si isi iubeste pana aproape de obsesie propria imagine. Superficial, aspectul fizic este extrem de important pentru el si ii aloca o buna parte din timpul sau. Vestimentatia, coafura, gesturile si cuvintele sale trebuie sa fie impecabile, perfecte.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri