1 Septembrie 2011 publicat în Horoscop 230 share-uri

Horoscopul pe care vi-l propunem astazi este unul cu iz oriental, similar intr-o oarecare masura celui european, insa extrem de diferit in acelasi timp. Fiecarui semn astrologic iranian ii corespunde o zeitate, dar si un anotimp, zeul care il guverneaza imprimandu-i trasaturi specifice.

Zodia TIR - 22 Iunie – 22 Iulie

Zeitatea guvernanta a zodiei: Tishtrya

Zeitatea care guverneaza zodia Tir este Tishtrya, o divinitate zoroastra ce are sub protectia sa ploaia aducatoare de viata, dar si rodnicia si fertilitatea. Prin urmare, Tishtrya este cea care imprima nativului Tir capacitatea enorma de afectiune, emotionalitatea puternica, dar si atractia pentru tot ceea ce inseamna camin si familie. Nativul Tir are o intuitie foarte bine dezvoltata si instincte maternale sau paternale foarte ascutite. Tir are o natura iubitoare si este o persoana extrem de afectuoasa. Te ajuta oricand, cu cea mai mare placere. Are insa tendinta de a fi dependent de ceilalti. Este extrem de sensibil si are adesea schimbari de dispozitii. Isi face griji din orice si are inclinatii pesimiste.

Zodia MORDAD - 23 Iulie – 22 August

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Zeitatea guvernanta a zodiei: Ameretat

Zodia Mordad este protejata de zeita Ameretat, o zeita care simbolizeaza existenta vesnica si care se lupta intotdeauna pentru a-si invinge unul dintre dusmanii sai de temut - Zarich, zeita batranetii. Totodata, zeita Ameretat este un simbol al vegetatiei, avand sub protectia sa toti arborii si plantele planetei. Nativul Mordad este o fire pragmatica si generoasa, dar si puternica si entuziasta. Mordad este orgolios si mandru de persoana sa, are o incredere in sine de nezdruncinat, ii place sa se afle in centrul atentiei. Are abilitati de lider si tendinta de a fi autoritar cu cei din jurul sau. Printre punctele sale slabe putem enumera mandria, snobismul, aroganta, lauda de sine.

Zodia SHAHRIVAR - 23 August – 22 Septembrie


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri