24 August 2011 publicat în Horoscop 18 share-uri

Fiecare dintre noi are ceva de invatat in aceasta viata. Fiecare dintre noi invata la randul sau ceva pe altcineva. Afla care sunt, in viziunea astrologului Linda Goodman, initierile iubirii pentru fiecare semn zodiacal in parte!

Fiecare dintre noi are ceva de invatat pe acest pamant. Fiecare dintre noi invata la randul sau ceva pe un altcineva. Linda Goodman, pe numele sau real Mary Alice Kemery, este un reputat astrolog si autoare a mai multor carti de astrologie. In cartea sa, “Linda Goodman's Love Signs: A New Approach to the Human Heart”, astrologul aduce in discutie mai multe teorii interesante. Conform acestora, sufletele se afla pe pamant intr-o calatorie de initiere, dezvoltare si iluminare (cunoastere). Fiecare zodie in parte exista aici, pe aceasta planeta, in aceasta viata, in chiar acest moment poate, pentru a-i invata ceva pe ceilalti, dar si pentru a invata ceva anume ca parte din initierile sale pe pamant.

Este mult mai usor sa-i inveti pe altii decat sa-ti permiti tie insuti sa inveti, spune Linda Goodman. A invata poate fi insa o lupta… In momentul in care pui semnul de egalitate intre ‘INVAT’ si ‘INVAT PE ALTII’ si devii capabil sa intelegi ca ‘a invata’ este la fel de important ca ‘a-i invata pe ceilalti’ atunci ai inteles lectia ta de viata, iar sufletul tau a ajuns aproape de scopul calatoriei sale. Autoarea numeste ‘INITIERI’ lectiile de iubire pe care fiecare le are de invatat si ‘predat’. Aceste doua misiuni ‘A INVATA’ si ‘A-I INVATA PE ALTII’ fac parte din ‘initierile’ in iubire prin care fiecare fiinta umana in parte trebuie sa treaca. Iata care sunt, asa cum apar ele in cartea Lindei Goodman, cele 12 initieri ale iubirii in astrologie:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

BERBEC

Arhetip: Nou- Nascut;

Modus operandi: “EU SUNT”…

INITIERILE BERBECULUI sunt urmatoarele: de a-i invata pe altii ca Iubirea este Inocenta, de a invata ca Iubirea este Incredere.

TAUR

Arhetip: Bebelusul;

Modus operandi: –“EU AM”….

INITIERILE TAURULUI sunt urmatoarele: de a-i invata pe altii ca Iubirea este Rabdare, de a invata ca Iubirea este Iertare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri