24 August 2011 publicat în Horoscop 18 share-uri

Fiecare dintre noi are ceva de invatat in aceasta viata. Fiecare dintre noi invata la randul sau ceva pe altcineva. Afla care sunt, in viziunea astrologului Linda Goodman, initierile iubirii pentru fiecare semn zodiacal in parte!

GEMENI

Arhetip: Copilul;

Modus operandi: –“EU CRED”…

INITIERILE ZODIEI GEMENI sunt urmatoarele: de a-i invata pe altii ca Iubirea este Constientizare, de a invata ca Iubirea inseamna A simti.

RAC

Arhetip: Adolescentul;

Modus operandi: EU SIMT…

INITIERILE ZODIEI RAC sunt urmatoarele: de a-i invata pe altii ca Iubirea este Devotament, de a invata ca Iubirea este Libertate.

LEU

Arhetip: Tanarul;

Modus operandi: “EU O SA”…

INITIERILE ZODIEI LEU sunt urmatoarele: de a-i invata pe altii ca iubirea este Exaltare, de a invata ca Iubirea este Umilinta si Smerenie.

FECIOARA

Arhetip: Adultul;

Modus operandi: –“EU ANALIZEZ”…

INITIERILE ZODIEI FECIOARA sunt urmatoarele: de a-i invata pe altii ca iubirea este Puritate, de a invata ca Iubirea este Implinire.

Odata ce sufletele au trecut prin aceste 6 stadii ale evolutiei si au atins un anumit stadiu de maturitate si dezvoltare, ele trebuie sa treaca prin alte 6 initieri finale pentru a-si desavarsi dezvoltarea spirituala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

BALANTA

Arhetip: – Casatorie;

Modus operandi: “EU ECHILIBREZ”…

INITIERILE BALANTEI sunt urmatoarele: de a-i invata pe altii ca Iubirea este Frumusete, de a invata ca Iubirea este Armonie.

SCORPION

Arhetip: Sex;

Modus operandi: “EU DORESC”…

INITIERILE SCORPIONULUI sunt urmatoarele de a-i invata pe altii ca Iubirea este Pasiune, de a invata ca Iubirea este Abandonare de sine.

SAGETATOR

Arhetip: Cunoastere;

Modus operandi: “EU TINTESC CATRE”…

INITIERILE SAGETATORULUI sunt urmatoarele: de a-i invata pe altii ca Iubirea este Onestitate si de a invata ca Iubirea este Loialitate.

CAPRICORN

Arhetip: Experienta;

Modus operandi: “EU FOLOSESC”…

INITIERILE CAPRICORNULUI sunt urmatoarele: de a-i invata pe altii ca Iubirea este Intelepciune, de a invata ca iubirea este dezinteresata si neegoista.

VARSATOR

Arhetip: Idealism;

Modus operandi: “EU STIU”…

INITIERILE VARSATORULUI sunt urmatoarele: de a-i invata pe altii ca Iubirea este Toleranta, de a invata ca Iubirea este Unitate si Uniune.

PESTI

Arhetip: Supunere;

Modus operandi: “EU CRED”…

INITIERILE ZODIEI PESTI sunt urmatoarele: de a-i invata pe altii ca Iubirea este Compasiune, de a invata ca iubirea este un TOT. 

Image main: Stefan Keller from Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri