18 August 2011 publicat în Horoscop 110 share-uri

Exista femei care iubesc prea mult sau barbati care iubesc prea putin? Iata care sunt zodiile masculine care nu stiu sa iubeasca:

Extremele se atrag, insa nu se completeaza intotdeauna. Exista femei care iubesc prea mult sau barbati care iubesc prea putin? Intr-un articol anterior, va prezentam zodiile feminine care iubesc intens si fara masura. Astazi, dorim sa va facem cunoscut un top al zodiilor masculine care nu stiu sa iubeasca sau stiu sa iubeasca prea putin:

Barbatul Taur

Barbatul Taur este prea preocupat de el insusi ca sa iubeasca si pe altii. Nu poate iubit pasional si irevocabil, cu toata fiinta sa, chiar daca iti jura contrariul. Iubirea sa este limitata, cerebrala, prea ‘pamanteana’, direct proportionala cu ceea ce ai putea sa faci tu pentru el. Nu ai putea vedea la debutul sau intr-o relatie inclinatiile sale catre egoism. Se poarta ireprosabil fata de partenera sa, pare ca stie ce vrea si pare ca isi vrea partenera pentru totdeauna, o copleseste cu atentii si gesturi frumoase, se foloseste de cuvinte iscusite pentru a o cuceri si a-i face complimente. 

Kudika Tarot

Zodia Taur este maestra in arta cuceririi unei femei, insa nu si in a pastrarii ei. Odata ce te-a convins ca te iubeste si te-a facut sa il iubesti, Taurul iti va arata cine este seful intr-o relatie. Cu toate acestea, relatia sa se va baza pe inegalitate in ceea ce priveste puterea in cuplu. Dorintele si nevoile lui sunt intotdeauna mai importante decat ale tale. Problemele lui sunt peste problemele tale. Taurul te va provoca sa investesti tot in relatie, insa el se va culca pe o ureche, delasandu-se. Iti va cere sa faci compromisuri pe care, in situatia ta, nu le-ar face poate niciodata. Taurul poate fi inclus, da, printre acele zodii care mai au de invatat multe la capitolul iubire…

Barbatul Varsator

Stiu. Este sarmant, original, interesant si plin intotdeauna de idei si verva. Nu este deloc greu sa te indragostesti de un barbat Varsator sau sa ajungi sa-l iubesti pana la uitarea de sine. Nu pare deloc egoist atunci cand vine vorba de persoana ta si pare ca-l intereseaza tot ceea ce tine de tine. Adevarul este insa altul: in scoala vietii, putini sunt cei care reusesc sa-l invete pe Varsator alfabetul iubirii. Varsatorul pleaca de multe ori de langa partenera sa pentru a se retrage in singuratate si in studierea sinelui. Burlacia si statutul de a fi burlac sunt pentru el aducatoare de confort si de siguranta. Se simte bine in compania propriei persoane si chiar daca are nevoie sa se simta admirat si placut, te va lasa cu greu sa patrunzi in spatiul sau.

Citeste si:
Top 3 perechi de zodii care sunt cele mai compatibile în iubire
Top 3 perechi de zodii care...

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri