18 August 2011 publicat în Horoscop 139 share-uri

Exista femei care iubesc prea mult sau barbati care iubesc prea putin? Iata care sunt zodiile masculine care nu stiu sa iubeasca:

Lumea proprie este sacra si acolo unde exista ea, barbatul Varsator se simte invincibil, sigur pe el si nu are nevoie de nimeni sa ii fie alaturi. Lasa de multe ori impresia de autosuficienta dusa la extreme. Varsatorul este fericit atunci cand se simte liber si nu are nevoie de un ‘cineva’ in mod constant care sa il faca sa simta iubirea. Varsatorului ii plac aventurile. Astfel, este sigur ca nimeni nu va incerca sa il schimbe. Nu-ti va fi usor daca iubesti prea mult un barbat Varsator. Este pretentios, iar asteptarile sale legate de partenera sunt de multe ori exagerate. In plus, nu daruieste mai mult de 50% din sine intr-o relatie. Va avea pretentii absurde de libertate si se poate intampla sa te acuze de 'sufocare'. Nu se arata dispus sa renunte cu usurinta la propriile placeri pentru a le vedea pe ale tale indeplinite. Si barbatul Varsator trebuie sa isi invete lectia iubirii fara sa mai ramana corijent la iubirea celuilalt.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Barbatul Gemeni  

Barbatul Gemeni este si el un barbat fermecator si va incerca sa isi demonstreze iubirea sa in fel si chipuri. Pune-l insa sa-si demonstreze iubirea intr-un mod responsabil si vei vedea cine va da primul bir cu fugitii. Barbatul Gemeni nu stie sa iubeasca stabil, serios si irevocabil si nici pana la adanci batraneti. Temporal vorbind, iubirea este limitata si sacadata. El este in permanenta cautare de nou, aventura, entuziasm, un altceva, un altcumva, pentru ca doar astfel isi simte sufletul tanar. De asemenea, se poate intampla ca iubirea unui barbat Gemeni sa se risipeasca in mai multe directii deodata. De multe ori este indiferent si neatent fata de nevoile si dorintele partenerei. Se asteapta ca tu sa ii fii mereu alaturi, insa de multe ori, la nevoie, nu il vei gasi prin preajma ta. Daca vrei sa-l parasesti, va gasi o cale de a te convinge cat de mult are el nevoie de tine. Barbatul Gemeni se iubeste prea mult pe sine ca sa poata iubi mai mult de atat pe altcineva.

Barbatul Capricorn 

Chiar daca pare a fi exact opusul zodiei Gemeni in ceea ce priveste responsabilitatea si asumarea angajamentelor, Capricornul se aseamana totusi intr-o privinta cu zodia Gemeni: nu stie sa iubeasca decat cu parcimonie. Chiar daca pare un barbat puternic, Capricornul, mai mult decat alte zodii, se teme de singuratate si de traiul pe cont propriu. Pentru a scapa de aceasta teama, chiar daca nu iubeste din toata inima, se poate complace de buna voie si nesilit de nimeni intr-o relatie sau casnicie in care nu se simte in totalitate fericit si implinit.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri