Influenta astrologica a celor 10 planete asupra nativilor din fiecare zodie

12:05, 16 Mai 2011 publicat în Horoscop

In timp ce pentru astronomie planetele reprezinta corpuri ceresti, astrologia le ofera o conotatie mitica si plina de mister, inzestrandu-le cu capacitatea de a ne guverna viata.

PLUTO (Scorpion)

Planeta Pluto influenteaza nativii oferindu-le dinamism, dorinta de a invinge si mai ales spirit de independenta. Cei aflati sub influenta acestei planete nu se vor impiedica in pasiuni si interese meschine, ci vor urmari intotdeauna scopuri nobile, vor fi generosi, de o curiozitate si o sete de cunoastere devoratoare, care vor fi sustinute de o inteligenta vie si patrunzatoare. La antipod, plutonienii pot deveni razbunatori, egoisti, deosebit de orgoliosi si de o gelozie devastatoare.

Citeste si:
Horoscop la Lună Nouă (12 APRILIE): Influențe astrale asupra vieții...
Horoscop la Lună Nouă (12...

SATURN (Capricorn)

Saturnienii sunt foarte inteligenti si au dat omenirii mari ganditori, preocupati in cea mai mare masura de munca lor. Exista in spiritul imprimat de aceasta planeta o mare doza de tenacitate, de rezistenta la imprejurari externe nefavorabile si o mare dorinta de a invinge. Adeseori se sacrifica pentru semenii lor sau pentru idealurile in numele carora actioneaza. Sunt foarte muncitori si in timp vor ajunge catre o implinire deplina pe toate planurile. Defectele eventuale provin din imaginea degradata a tuturor calitatilor enumerate mai sus.

Citeste si:
Astrologie pe 30 de zile: Horoscopul lunii Aprilie 2021 în detaliu,...
Astrologie pe 30 de zile:...

SOARELE (Leu)

Astrul vietii circumscrie caracteristici precum ambitia, hotararea, dorinta de actiune, bunavointa, vointa de a conduce, generozitatea. Nativul este inclinat catre creativitate (in arte sau stiinta), are un spirit deschis si sincer si dovedeste entuziasm in orice imprejurari. Toate pot aluneca insa in autoritarism, ambitii megalomanice, ingamfare nelimitata, cruzime, violenta si nestapanire.

URANUS (Varsator)

Cei influentati de aceasta planeta au o personalitate puternica, definita prin gustul pentru calatorii, spiritul aventuros si actiunile riscante pe care le intreprind. Ei pot fi ori foarte joviali si comunicativi, ori inchisi in ei si opaci. Oricum s-ar manifesta, actele lor sunt adesea putin stranii. In orice caz, poarta o amprenta distincta de originalitate. Au un mare grad de imprevizibilitate, iar cei negativi vor fi recunoscuti dupa imprudenta si sfidarea oricarei forme de organizare, mergand furtunos inainte fara sa se gandeasca la consecinte. Uranus favorizeaza la maximum doemniul cuceririlor de varf ale stiintei.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri