16 Mai 2011 publicat în Horoscop 169 share-uri

In timp ce pentru astronomie planetele reprezinta corpuri ceresti, astrologia le ofera o conotatie mitica si plina de mister, inzestrandu-le cu capacitatea de a ne guverna viata.

PLUTO (Scorpion)

Planeta Pluto influenteaza nativii oferindu-le dinamism, dorinta de a invinge si mai ales spirit de independenta. Cei aflati sub influenta acestei planete nu se vor impiedica in pasiuni si interese meschine, ci vor urmari intotdeauna scopuri nobile, vor fi generosi, de o curiozitate si o sete de cunoastere devoratoare, care vor fi sustinute de o inteligenta vie si patrunzatoare. La antipod, plutonienii pot deveni razbunatori, egoisti, deosebit de orgoliosi si de o gelozie devastatoare.

SATURN (Capricorn)

Saturnienii sunt foarte inteligenti si au dat omenirii mari ganditori, preocupati in cea mai mare masura de munca lor. Exista in spiritul imprimat de aceasta planeta o mare doza de tenacitate, de rezistenta la imprejurari externe nefavorabile si o mare dorinta de a invinge. Adeseori se sacrifica pentru semenii lor sau pentru idealurile in numele carora actioneaza. Sunt foarte muncitori si in timp vor ajunge catre o implinire deplina pe toate planurile. Defectele eventuale provin din imaginea degradata a tuturor calitatilor enumerate mai sus.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

SOARELE (Leu)

Astrul vietii circumscrie caracteristici precum ambitia, hotararea, dorinta de actiune, bunavointa, vointa de a conduce, generozitatea. Nativul este inclinat catre creativitate (in arte sau stiinta), are un spirit deschis si sincer si dovedeste entuziasm in orice imprejurari. Toate pot aluneca insa in autoritarism, ambitii megalomanice, ingamfare nelimitata, cruzime, violenta si nestapanire.

URANUS (Varsator)

Cei influentati de aceasta planeta au o personalitate puternica, definita prin gustul pentru calatorii, spiritul aventuros si actiunile riscante pe care le intreprind. Ei pot fi ori foarte joviali si comunicativi, ori inchisi in ei si opaci. Oricum s-ar manifesta, actele lor sunt adesea putin stranii. In orice caz, poarta o amprenta distincta de originalitate. Au un mare grad de imprevizibilitate, iar cei negativi vor fi recunoscuti dupa imprudenta si sfidarea oricarei forme de organizare, mergand furtunos inainte fara sa se gandeasca la consecinte. Uranus favorizeaza la maximum doemniul cuceririlor de varf ale stiintei.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri