16 Mai 2011 publicat în Horoscop 169 share-uri

In timp ce pentru astronomie planetele reprezinta corpuri ceresti, astrologia le ofera o conotatie mitica si plina de mister, inzestrandu-le cu capacitatea de a ne guverna viata.

VENUS (Taur, Balanta)

Aceasta este planeta ce si-a capatat numele dupa zeita iubirii si a frumusetii, dar si a bucuriei de a trai, a armoniei si a gratiei.

Nativii venusieni evolueaza in sens pozitiv pe aceste coordonate, fiind voluptuosi, simpatici, milosi, generosi si incantatori. Au inclinatii artistice (pictura, muzica) si sunt foarte sociabili. Venus favorizeaza in cel mai inalt grad feminitatea, conferind deci mult farmec femeilor. In variantele negative ale influentei planetei, nativii vor fi exasperant de incapatanati, desfranati, imprastiati si orgoliosi.

Chiar daca avem un guvernator clar al zodiei noastre, nu inseamna ca celelalte planete nu ne influenteaza. Dimpotriva, fiecare dintre aceste zece planete atinge o anumita arie de experiente specifice existentei noastre. Pentru a analiza exact influenta acestor planete in viata fiecaruia dintre noi, avem nevoie de o astrograma generata in functie de data exacta a nasterii si locul in care am aparut pe lume.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri