In ce semn zodiacal se afla Luna in momentul nasterii tale? De ce este atat de importanta in astrologie cunoasterea acestui detaliu? In momentul nasterii unei anumite persoane, prezenta Lunii intr-un anumit semn zodiacal este un indiciu pretios al naturii emotionale a acelei persoane. Aflarea semnului Lunii ne poate ajuta in descoperirea potentialului emotional latent.

In ce semn zodiacal se afla Luna in momentul nasterii tale? De ce este atat de importanta in astrologie cunoasterea acestui detaliu? In momentul nasterii unei anumite persoane, prezenta Lunii intr-un anumit semn zodiacal este un indiciu pretios al naturii emotionale a acelei persoane. Influenta pe care Luna o exercita inca de la nasterea unei persoane este esentiala. Luna este astrul care guverneaza emotiile. Luna este astrul asociat inconstientului, emotiilor profunde, launtrice, impulsurilor naturale, instinctelor, dar si dimensiunii feminine a vietii si a eului nostru. Luna este cea care ne revela eul interior, ascuns. Tot Luna este cea care ne guverneaza starile de dispozitie. Aflarea semnului Lunii ne poate ajuta in descoperirea potentialului emotional care zace latent in fiecare dintre noi. De multe ori nici nu constientizam acest potential. De asemenea, unii astrologi asociaza Semnul Lunii cu subconstientul, cu motivatiile instinctuale si cu trasaturile noastre primare.

Calculeaza si tu care este Semnul personal al Lunii si in ce zodie s-a aflat Luna atunci cand te-ai nascut. Introdu datele de nastere in acest modul: moonsigncalendar.net si afla mai multe despre personalitatea ta emotionala. Mai jos, ti-am prezentat si semnificatiile prezentei Lunii in fiecare din cele 12 semne zodiacale:

Citeste si:
Horoscopul Babilonian: Descoperă Zeul care îți guvernează zodia în...
Horoscopul Babilonian:...

Luna in Berbec – Luna in Berbec aduce spontaneitate, nervozitate, inclinatie catre manie si iritare. Cei care au Luna in Berbec au o foarte mare incredere in propria persoana si in propriile forte. Au o vointa puternica si insista ca lucrurile sa se desfasoare dupa placul lor. Nu accepta sa fie contrazisi si vor sa faca totul in maniera propria. Sunt autoritari si s-au nascut ca sa conduca. Pe plan profesional, vor ocupa pozitii inalte, de putere. Cuvintele sale sunt taioase uneori, iar actiunile lor impulsive, neasteptate. Sunt inventivi, perseverenti si nu renunta cu una cu doua. Adopta un stil de viata captivant, fugind de monotonie. In acelasi timp, sunt temperamentali si hotarati, avand izbucniri de manie. Sunt pasionali in relatiile lor de iubire si au un nivel de energie inalt. De obicei, exceleaza in tot ceea ce fac. Se simt confortabil in prezenta oamenilor simpli, neprefacuti, care isi expun sentimentele si dorintele.

Citeste si:
HOROSCOPUL MĂRII, horoscop de dor și inimă albastră
HOROSCOPUL MĂRII, horoscop de...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri