In ce semn zodiacal se afla Luna in momentul nasterii tale? De ce este atat de importanta in astrologie cunoasterea acestui detaliu? In momentul nasterii unei anumite persoane, prezenta Lunii intr-un anumit semn zodiacal este un indiciu pretios al naturii emotionale a acelei persoane. Aflarea semnului Lunii ne poate ajuta in descoperirea potentialului emotional latent.

Luna in Taur – Luna in Taur confera stabilitate, diplomatie, atasament fata de partea materiala a vietii, senzualitate. Cei care au Luna in Taur sunt conservatori, avand tendinta de a respinge ceea ce iese din tipar. Ii impresioneaza lucrurile frumoase, fine, speciale. Gusturile lor se indreapta categoric catre classic. Stabilitatea este principalul lor stalp de sustinere. Nu ii deranjeaza sa lupte prin metode cinstite pentru ceea ce isi doresc. Sunt constiinciosi si muncitori, preocupati si de recompensele materiale ale eforturilor lor.

In plus, cei care au Luna in Berbec sunt sociabili si urmaresc sa se inconjoare de compania oamenilor. Adora sa planifice si tin exagerat de mult la securitatea materiala. De asemenea, sunt consecventi, echilibrati emotionali, diplomati, devotati familiei si copiilor lor. Li se poate reprosa o usoara lipsa de spontaneitate. In iubire, dau dovada de tandrete si devotament. Nu suporta sa-ti incalci cuvantul sau sa rupi un angajament asumat.

Citeste si:
Horoscopul Babilonian: Descoperă Zeul care îți guvernează zodia în...
Horoscopul Babilonian:...

Luna in Gemeni - Luna in Gemeni confera versatilitate, flexibilitate, curiozitate, nevoia de schimbare, capacitatea de comunicare. Cei nascuti in semnul Gemenilor sunt persoane active, extravertite, vesele, cu o fire aventuroasa. Curiosi din fire, le place sa caute noutatea si schimbarea. Se plictisesc cu usurinta si nu pot sta pentru prea mult timp intr-un singur loc. Au o mare capacitate de comunicare. Discursul lor decurge natural, spontan, interesant. Captiveaza intotdeauna audienta. Urasc monotonia. Iubesc sa ia initiativa. Din cauza vivacitatii si a naturii lor duale, sunt perceputi uneori de ceilalti ca fiind superficiali, imprastiati si deloc de incredere. In iubire, se lasa dominati de ratiune Au o capacitate mare de adaptare emotionala. Sunt mai rezistenti din acest punct de vedere decat alte persoane in fata suferintelor sau a grijilor. Sistemul lor nervos este sensibil. De multe ori sunt agitati si nelinistiti. Conversatia inteligenta ii stimuleaza.

Luna in Rac – Luna in Rac aduce emotionalitate, sensibilitate, atasament fata de familie si camin, o natura afectuoasa si placuta. Cei cu Luna in Rac sunt fiinte emotionale, ce iubesc sentimentul de intimitate si confort. Iubesc relaxarea, dar si sentimentul de confort, de siguranta. Sunt atasati de ambientul lor, unde se simt in elementul lor. In mod natural, in spatiul lor de confort sunt cu adevarat fermecatori. Sunt sociabili, prietenosi si marinimosi. In momentul in care mediul inconjurator este necunoscut sau mai putin confortabil, au tendinta de a se retrage, simtindu-se stingheri sau inconfortabil.

Citeste si:
HOROSCOPUL MĂRII, horoscop de dor și inimă albastră
HOROSCOPUL MĂRII, horoscop de...
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri