12 Mai 2011 publicat în Horoscop 79 share-uri

In ce semn zodiacal se afla Luna in momentul nasterii tale? De ce este atat de importanta in astrologie cunoasterea acestui detaliu? In momentul nasterii unei anumite persoane, prezenta Lunii intr-un anumit semn zodiacal este un indiciu pretios al naturii emotionale a acelei persoane. Aflarea semnului Lunii ne poate ajuta in descoperirea potentialului emotional latent.

Luna in Taur – Luna in Taur confera stabilitate, diplomatie, atasament fata de partea materiala a vietii, senzualitate. Cei care au Luna in Taur sunt conservatori, avand tendinta de a respinge ceea ce iese din tipar. Ii impresioneaza lucrurile frumoase, fine, speciale. Gusturile lor se indreapta categoric catre classic. Stabilitatea este principalul lor stalp de sustinere. Nu ii deranjeaza sa lupte prin metode cinstite pentru ceea ce isi doresc. Sunt constiinciosi si muncitori, preocupati si de recompensele materiale ale eforturilor lor.

In plus, cei care au Luna in Berbec sunt sociabili si urmaresc sa se inconjoare de compania oamenilor. Adora sa planifice si tin exagerat de mult la securitatea materiala. De asemenea, sunt consecventi, echilibrati emotionali, diplomati, devotati familiei si copiilor lor. Li se poate reprosa o usoara lipsa de spontaneitate. In iubire, dau dovada de tandrete si devotament. Nu suporta sa-ti incalci cuvantul sau sa rupi un angajament asumat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Luna in Gemeni - Luna in Gemeni confera versatilitate, flexibilitate, curiozitate, nevoia de schimbare, capacitatea de comunicare. Cei nascuti in semnul Gemenilor sunt persoane active, extravertite, vesele, cu o fire aventuroasa. Curiosi din fire, le place sa caute noutatea si schimbarea. Se plictisesc cu usurinta si nu pot sta pentru prea mult timp intr-un singur loc. Au o mare capacitate de comunicare. Discursul lor decurge natural, spontan, interesant. Captiveaza intotdeauna audienta. Urasc monotonia. Iubesc sa ia initiativa. Din cauza vivacitatii si a naturii lor duale, sunt perceputi uneori de ceilalti ca fiind superficiali, imprastiati si deloc de incredere. In iubire, se lasa dominati de ratiune Au o capacitate mare de adaptare emotionala. Sunt mai rezistenti din acest punct de vedere decat alte persoane in fata suferintelor sau a grijilor. Sistemul lor nervos este sensibil. De multe ori sunt agitati si nelinistiti. Conversatia inteligenta ii stimuleaza.

Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Luna in Rac – Luna in Rac aduce emotionalitate, sensibilitate, atasament fata de familie si camin, o natura afectuoasa si placuta. Cei cu Luna in Rac sunt fiinte emotionale, ce iubesc sentimentul de intimitate si confort. Iubesc relaxarea, dar si sentimentul de confort, de siguranta. Sunt atasati de ambientul lor, unde se simt in elementul lor. In mod natural, in spatiul lor de confort sunt cu adevarat fermecatori. Sunt sociabili, prietenosi si marinimosi. In momentul in care mediul inconjurator este necunoscut sau mai putin confortabil, au tendinta de a se retrage, simtindu-se stingheri sau inconfortabil.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri