12 Mai 2011 publicat în Horoscop 79 share-uri

In ce semn zodiacal se afla Luna in momentul nasterii tale? De ce este atat de importanta in astrologie cunoasterea acestui detaliu? In momentul nasterii unei anumite persoane, prezenta Lunii intr-un anumit semn zodiacal este un indiciu pretios al naturii emotionale a acelei persoane. Aflarea semnului Lunii ne poate ajuta in descoperirea potentialului emotional latent.

Persoanele cu Luna in Rac au tendinta de a se atasa foarte multe de lucrurile pe care le cunosc, de lucrurile cu care sunt familiari. Noul il sperie daca aduce cu el schimbari prea bruste, prea dramatice. Au o natura conservatoare si sunt atasati mai ales de figura maternal. Sunt extrem de receptivi la emotiile celorlalti. De asemenea, sunt sensibili si pot fi raniti cu usurinta. De regula sunt pasnici si afectuosi, insa atunci cand nu se simt in siguranta starea lor de dispozitie se schimba rapid. Uneori, se lasa prinsi in amintiri si sentimente mai vechi. Casa si caminul reprezinta centrul de gravitatie al vietii lor.

Luna in Leu – Luna in Leu aduce tarie de caracter, mandrie, curaj, generozitate, un ego puternic, pasiune pentru lucrurile extravagante, luxoase. Cei cu Luna in Leu nu se feresc de responsabiliti, ba chiar se grabesc sa si le asume. Le place sa fie in centrul atentiei, stiindu-se admirati, respectati, apreciati pentru meritele lor. Sunt nascuti sa conduca si sa iasa in fata, nu sa se lase condusi sau sa stea in umbra. Au tendinta de a domina si se impun cu usurinta. Prezinta o mare putere de atractie pentru sexul opus, fiind de aceea expusi aventurilor amoroase. Daca iubesc, pot fi extrem de posesivi. De asemenea, sunt firi pasionale, incapatanate, inclinate catre arta si design. Pot fi bombastici si laudarosi, avand tendinta de a exagera sau a denatura lucrurile. Orgoliul este punctul lor slab. Din acest punct de vedere, pot fi raniti cu usurinta. Nu uita usor jignirile aduse persoanei lor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Luna in Fecioara – Luna in Fecioara aduce un intelect puternic, sociabilitate, memorie excelenta, atractia pentru calatorii si legarea de prietenii. Cei care au Luna in Fecioara sunt inclinati catre domenii care au de-a face cu vindecarea si cu sanatatea. Sunt binevoitori, analitici, intelegatori, onesti si amabili, iubind interactiunea sociala. In acelasi timp, sunt rezervati, persoane “la locul lor”. Sunt constiinciosi si corecti si sunt multumiti atunci cand lucrurile merg bine in jurul lor, cand totul se afla in perfecta ordine. Au de aceea tendinta de a ignora problemele din jurul lor, prefacandu-se ca totul este bine chiar si cand nu este.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri