Astrologia birmana are in vedere ziua saptamanii in care te-ai nascut si este structurata in jurul cifrei-cheie 8.

3. Cei nascuti Miercuri dimineata (12.01 am- 12.00 pm) – zodia birmana ELEFANTUL CU COLTI

Planeta guvernanta: Mercur


Directia norocoasa: Sud

Nativii ce apartin Elefantului cu Colti sunt persoane impulsive, nestapanite, agitate, ce isi pierd cu usurinta stapanirea de sine. Ii caracterizeaza pasiunea, entuziasmul si bucuria de a trai. Au darul de a se lega la cap fara sa le doara. Atrag in jurul lor tot felul de incurcaturi. Chiar daca iti gresesc, este imposibil sa stai prea mult timp suparat pe ei. Au un soi de inocenta si spontaneitate a felului de a fi. Nu sunt niciodata rau intentionati.

4. Cei nascuti Miercuri dupa amiaza (12.01 p.m. – 12 a.m.) - zodia birmana ELEFANFUL FARA COLTI

Planeta guvernanta: Rahu
Directia norocoasa: Nord-Vest

Nativii ce apartin Elefantului fara Colti au o individualitate bine dezvoltata, atingand performante deosebite atunci cand lucreaza pe cont propriu. Totodata, acesti nativi iubesc siguranta si stabilitatea, evitand sa se expuna riscurilor. Iubesc intimitatea si confortul. Cel care este nascut in a doua jumatate a zilei de Miercuri este o prezenta invaluita in mister, o persoana greu de abordat si de descifrat. Cu greu isi lasa garda jos, cu greu poti ajunge sa ii cunosti adevaratele sentimente.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

5. Cei nascuti Joi – zodia birmana SOBOLAN

Planeta guvernanta: Jupiter
Directia norocoasa: Vest

Persoanele apartinand zodiei Sobolan sunt persoane politicoase si diplomate, evitand conflictele si barfa. Serioase, sobre, tacute, uneori iau lucrurile prea in serios, trecand cu vederea aspectul ludic al lucrurilor. Nu profita intotdeauna de oportunitatile care le ies in cale pentru ca le este frica de nou si de neprevazut. Pot fi nehotarate si usor nesigure pe ele, insa atunci cand au luat o hotarare si si-au propus ceva, este practic imposibil sa te pui in calea lor. Pot avea o determinare fantastica. Vointa lor este puternica.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri