Astrologia birmana are in vedere ziua saptamanii in care te-ai nascut si este structurata in jurul cifrei-cheie 8.

6. Cei nascuti Vineri – zodia birmana PORCUSORUL DE GUINEEA

Planeta guvernanta: Venus
Directia norocoasa: Nord

Porcusorul de Guineea este o zodie ce sta sub semnul sensibilitatii si al artisticului. Nativii a caror existenta este guvernata de planeta Venus sunt inzestrati cu o multitudine de aptitudini artistice si creative. Nativii acestei zodii au simtul estetic foarte bine dezvoltat, fiind atrasi de tot ceea ce inseamna frumos. Sunt persoane sociabile, placute, atente cu ceilalti, preocupate de binele celor dragi. Urasc lucrurile prestabilite si nu pot functiona in parametrii regulilor impuse de ceilalti. Fug de responsabilitati. Se razgandesc cu usurinta. Rareori sunt sigure de ceea ce isi doresc. Sunt totodata imprastiate si dezorganizate, iar planurile lor nu ajung de multe ori la finalitate. Sunt extrem de sensibile si pot fi ranite cu usurinta.

7. Cei nascuti Sambata – zodia birmana DRAGON

Planeta guvernanta: Saturn
Directia norocoasa: Sud-Vest


Mai mult ca sigur ca nativii a caror existenta sta sub semnul lui Saturn si a Dragonului sunt considerate a fi niste persoane extrem de carismatice. Emana incredere in sine, istetime, pozitivism si optimism, calitati ce vor atrage intotdeauna oamenii in jurul lor. Stiu sa se bucure de viata si profita de fiecare moment al ei. Au o capacitate de munca incredibila si nu ezita sa isi asume responsabiliti noi. Nu se dezic de principiile lor, asumandu-si consecintele propriilor actiuni. Au insa asteptari mari de la ceilalti, iar atunci cand sunt dezamagiti reactioneaza intr-un mod dur, abraziv, cautand razbunarea.

8.Cei nascuti Duminica – zodia birmana GARUDA (pasare mitologica)

Planeta guvernanta: Soarele
Directia norocoasa: Nord-Est

Nativii Garuda sunt persoane energice, dinamice, hotarate, iubind provocarile si lucrurile complicate. Au capacitatea de a pune lucrurile in miscare, fiind deseori admirate si respectate pentru ambitia si perseverenta cu care isi urmaresc telurile. Nu accepta infrangerea si lupta pana in panzele albe pentru lucrurile in care cred. Au tarie de caracter si determinare.

Cred in capacitatile lor. Au un suflet bun si daca le ceri ajutorul, fii sigur ca nu o sa fii refuzat. In schimb, sunt extrem de orgoliosi si refuza sa accepte ajutorul cuiva chiar daca au nevoie de el. Au tendinta de a se izola de ceilalti.

Foto interior 1: Wikipedia

Foto interior 3: Wikipedia


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri