11 aprilie 2025 este una dintre acele zile rare în care energiile astrale ating un punct de maximă intensitate. Marte, planeta războinicului, a acțiunii și curajului, se alătură Nodului Nord, punctul karmic al destinului, în semnul Berbecului, zodia focului pur și a noilor începuturi.
Această conjuncție aduce un val de schimbări inevitabile, obligându-ne să facem alegeri care ne pot defini viitorul. Nimic nu va mai fi la fel, iar Universul ne împinge către direcția noastră adevărată, fie că suntem pregătiți sau nu.
Acest eveniment cosmic este ca o explozie a karmei, aducând claritate, dar și provocări. Dacă până acum ai ezitat să îți urmezi chemarea interioară, 11 aprilie îți va forța mâna. Situațiile stagnante se destramă, oamenii care nu mai au un loc în viața ta dispar, iar noi oportunități apar brusc. Este momentul să îți asumi rolul principal în propria ta poveste. Soarta îți dă un ultimatum: acționezi sau rămâi blocat în trecut?
Ce reprezintă Nodul Nord?
În astrologie, Nodul Nord nu este o planetă, ci un punct matematic important, unde orbita Lunii intersectează traiectoria Soarelui. Acesta simbolizează drumul evolutiv al sufletului, lecțiile pe care trebuie să le învățăm și direcția în care trebuie să ne îndreptăm pentru a ne împlini destinul. Spre deosebire de Nodul Sud, care reprezintă tiparele karmice vechi și lecțiile deja învățate, Nodul Nord ne împinge mereu către necunoscut, forțându-ne să evoluăm.
Citește continuarea pe kudika.ro
Întotdeauna am fost fascinat de dualități: ordinea și haosul, știința și spiritualitatea. Ca analist, îmi place să găsesc modele și conexiuni în date, iar ca astrolog, să interpretez simbolurile cerului. Cu o configurație...
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?