5 Iunie 2024 publicat în Horoscop 18 share-uri

În preajma zilei de 6 iunie, când astrologic vorbind avem parte de o Lună Nouă care pică la 6 grade în semnul Gemenilor, sufletele ni se umplu de speranță și lumina pătrunde chiar și în acele locuri în care părea că întunericul va domni pentru totdeauna. De asemenea, Luna Nouă în Gemeni se aliniază cu planeta Venus și asteroidul Iuno (ce aliniere magică!) ceea ce înseamnă că în prim plan sunt aduse teme ale iubirii și o energie mai blândă.

Odată încheiat ciclul Lunii Noi în Taur, energia greoaie pare că se disipează și greutățile ni se ridică de pe umeri, iar energia Gemenilor este mai puternică că niciodată, mai ales că 5 planete se află în acest semn. De asemenea, Luna Nouă în Gemeni se aliniază cu planeta Venus și asteroidul Iuno (ce aliniere magică!) ceea ce înseamnă că în prim plan sunt aduse teme ale iubirii și o energie mai blândă, iar obținerea păcii și a liniștii interioare devine un deziderat al multora.

Prin urmare, comunicarea este baza multidimensională a multora dintre relațiile și succesele noastre în această perioadă. Ne dorim companii plăcute în jurul nostru, să alinăm și să primim alinare și cuvinte bune, căutăm compania celuilalt, suntem preocupați să ne cultivăm creativitatea sau să ne sporim finanțele. Am da orice în această perioadă ca lucrurile să ne parvină într-un mod mult mai facil, să avem mai multă armonie în noi și în jurul nostru, să ne aflăm în medii relaxante, cu oameni plăcuți, care ne ajută să creștem, să fim noi înșine, să ne îmbunătățim încrederea în noi și stima de sine.

Totodată, suntem îndemnați în această perioadă să găsim noi metode prin care să ne exprimăm astfel încât să ajungem la inima celuilalt. Este timpul perfect pentru a socializa și a aduce mai multă varietate în viețile noastre, pentru a ne hrăni curiozitatea și spiritul de aventură cu lucruri care ne deschid mințile, pentru a afla mai multe și a acumula noi informații din mediul nostru înconjurător sau prin diverse canale educative, pentru a ne bucura pur și simplu de prezența celorlalți, de schimbul de idei, de o limonadă rece într-o companie plăcută, schimbând câteva vorbe, pur și simplu infuzându-ne de această energie a Gemenilor și a verii, care este plină de vivacitate și de vitalitate.

Abilitățile noastre de comunicare ne sunt puse la încercare și este minunat să ni le îmbunătățim în această perioadă, să ne asigurăm că am transmis sau am primit un mesaj corect, așa cum i-a fost și intenția. Comunicarea cu ceilalți ne aduce niște răspunsuri importante pe care le căutăm pe dibuite sau le aveam înainte doar pe jumătate. Este de aceea extrem de important în această perioadă și să îl ASCULTĂM pe celălalt cu adevărat, nu doar să cerem o opinie, să vedem ce este în sufletul lui și să… înțelegem, să vorbim cu ceilalți într-o manieră prietenoasă, apropiată, încercând să ne conectăm cu adevărat.

Foto: muratart /Shutterstock

La polul opus și dusă la extrem, această energie a zodiei Gemeni ne poate înclina către o mică undă de superficialitate și grandomanie, ssă credem că le știm pe toate, le cunoaștem pe toate și de fapt să nu fie așa, iar viață, prin diverse experiențe, să ne arate, de fapt, cât de mărunți suntem și prea puțin știutori.

Acest aspect pe care Luna nouă în Gemeni îl creează cu Venus sporește senzualitatea în cuplu, ne face să fim mai fermecători și mai seducători în ochii celuilalt și aduce în prim plan și ideea de căsătorie sau logodnă. Chiar și în acele relații în care bolovanii erau mai mari, dar în care sentimentele erau autentice și reale, Luna Nouă în Gemeni aduce speranță și soluții sau un nivel mai înalt de înțelegere și comunicare, ceea ce va permite îmbunătățirea ei.

Foto: Tatyana Volkova /Shutterstock

Să nu vă mire dacă în perioada următoare auziți vești despre sudarea unor noi cupluri, despre nunți planificate în această perioadă, despre cereri în căsătorie, despre o perioadă de întâlniri romantice în care sufletul pare că plutește pe norișori de fericire. Unii, mai ales cei care au această energie a Gemenilor puternic aspectată și în astrograma lor, își pot găsi sufletul pereche și acea iubire necondiționată despre care credeau, poate, că există doar în filme.

De asemenea, vom vedea că suntem mai dispuși să ne deschidem și permitem mai ușor ca persoane noi să intre în viețile noastre, dar și să stabilim noi conexiuni.

Un alt aspect care merită menționat în legătură cu Luna Nouă în Gemeni de pe 6 iunie este acela că formează un careu cu Saturn, ceea ce poate atrage după sine anumite provocări pentru unele persoane, poate anumite întârzieri, blocaje neașteptate, accese de lenevie, restricții sau niște pași dificil de traversat, chiar înainte de a ne îmbarca într-o nouă destinație sau înainte de a zice că am trecut “pârleazul” într-o anumită chestiune. Saturn ne cere să avem mai multă determinare și răbdare în a cultiva iubirea în jurul nostru, să ne asumăm în mod responsabil menținerea ei în cercurile noastre imediate.

Cheia pentru a depăși cu bine influența mai sobră și mai restrictivă a lui Saturn este aceea de a fi flexibili, de a ne adapta din mers noilor circumstanțe, readaptându-ne la ceea ce există în acest moment sau noilor responsabilități și stabilindu-ne noi priorități. Nu vă culcați pe o ureche, lucrați activ și cu inima degajată pentru ceea ce vă doriți! Și nu uitați că un moment de Lună Nouă înseamnă un nou început, înseamnă o oportunitate sau chiar o ușă deschisă în viitor chiar dacă pe moment poate părea drept o ușă închisă sau o problemă greu de rezolvat.

Lucrurile pot fi altfel decât par în această perioadă și o mare provocare se poate dovedi un pic mai târziu a fi de fapt o binecuvântare sau un lucru din care avem multe de învățat, o lecție care ni se predă în stil mare și care ne va schimba viața pe viitor.

Foto fr si main: Joeprachatree /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri