6 Iunie 2024 publicat în Horoscop 14 share-uri

Spre finalul acestei săptămâni, planeta iubirii Venus părăsește semnul de aer al Gemenilor și se mută în cel de apă al Racului. Primim oportunități noi în special romantice, dar totodată vom fi puțin mai plin de emoții. Discuțiile noastre pot căpăta un gram în plus de emaptie, ce va duce la rezolvarea unor conflicte.

Află mai jos care este ziua ta norocoasă în săptămâna 10-16 iunie în funcție de zodia ta!

Berbec: sâmbătă, 15 iunie

Ziua ta norocoasă este sâmbătă. În această zi, poți face mai ușor echipă cu cel de lângă tine. Totodată, te vezi cu mai multă lume, socializezi din plin și mai scapi de oboseală. Poți să descoperi locuri noi și să pui la cale niște evenimente cu prieteni mai vechi.

Taur: joi, 13 iunie

Ziua ta norocoasă e joi! Te poți bucura de mai multă înțelegere din partea familiei și chiar să ai un motiv de sărbătorire, o reușită, o veste minunată, etc. Dacă ești singură, s-ar putea ca în viața ta să intre un om plin de sinceritate și intenții pure cu care să începeți o relație nouă.

Gemeni: luni, 10 iunie

Ziua ta norocoasă este luni! Planificați o plecare, o vacanță și evadați curând din aglomerația orașului. Vă îndreptați spre mai multă liniște și vă găsiți o mică oază de liniște alături de persoanele pe care le iubiți.

Rac: marți, 11 iunie

Ziua de marți îți surâde cel mai mult! În această zi, poți primi o sumă de bani neașteptată! Îți este înapoiată o datorie sau primești un bonus la salariu. De asemenea, puteți primi o invitație la o petrecere, o aniversare sau un eveniment mai mic din familie.

Leu: miercuri, 12 iunie

Ziua ta norocoasă din această săptămâna este miercuri! E o zi în care cunoașteți oameni importanți și care vă pot influența în mod pozitiv succesul. Dacă sunteți în căutarea unui job, e o zi foarte bună să aplicați pentru un post la care visați de foarte mult timp sau să programați un interviu!

Fecioară: vineri, 14 iunie

Ziua ta norocoasă din această săptămână este vineri! Primiți o invitație să vizitați pe cineva în străinătate, să vă bucurați de câteva zile departe de stresul cotidian și să descoperiți noi locuri. Se poate să primiți o ofertă nouă de colaborare.

Balanță: duminică, 16 iunie

Ziua ta norocoasă din această săptămână este duminică! Este o zi puțin mai imprevizibilă în care pot avea loc transformări profunde. Petreci clipe de liniște în care te poți redescoperi și în care te poți reorienta spre un alt drum, mai bun, în viitorul apropiat!

Scorpion: marți,11 iunie

Ziua ta norocoasă este marți! Această zi anunță începutul unei perioade mai dinamice în viața ta, aglomerată, dar într-un mod plăcut. Te vei simți mai motivată și vei încerca să faci cât mai multe. Este important să-ți amintești să te odihnești!

Săgetător: joi, 13 iunie

Ziua de joi aduce schimbări importante în viața ta! În dragoste, se anunță începutul unei noi etape, care te va invita și încuraja să comunici mai deschis cu partenerul de cuplu. Descoperiți o altă abordare și o altă perspectivă care vă pot ajuta la ameliorarea conflictelor.

Capricorn: luni, 10 iunie

Începi săptămâna cu dreptul! Primești o vestă bună profesională, dar și claritate într-o situație romantică. Vei trece printr-o perioadă mai pasională și dinamică în plan sentimental în care vei simți cu adevărat îmbrățișarea lui Venus. Se pare că o vei ține așa toată vara!

Vărsător: miercuri, 12 iunie

Mijlocul săptămânii este foarte norocos pentru tine acum! Vei intra într-o nouă etapă romantică, atât dacă ești singură, cât și dacă ești într-un cuplu! Acționează cu răbdare că poți să te bucuri de succes și în colaborări sau în relațiile de la locul de muncă!

Pești: sâmbătă, 15 iunie

Ziua ta norocoasă în săptămâna aceasta este sâmbătă! Începutul weekendului aduce noi planuri, dorințe și perspectivă în zona familiei și căminului. Este foarte posibil ca unii Pești să dorească să planifice venirea unui copil și să acționeze în mod conștient în această direcție!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri