Astrologie: Soarele în Taur din 19 aprilie (până pe 20 mai) – un tranzit ca un respiro cosmic care ne amintește despre valoarea lucrurilor și esența vieții

16 Aprilie 2024 publicat în Horoscop 9 share-uri

După un eveniment astrologic intens și precipitant precum a fost Eclipsa de Soare în Berbec, iată că veștile sunt bune și mai liniștitoare. Începând cu data de 19 aprilie, este timpul ca Soarele să intre în semnul Taurului unde va rămâne până pe 20 mai, iar acest nou ciclu astrologic este asemenea unui respiro cosmic în care sufletul nostru se revigorează și își regăsește liniștea și puterea.

Un ciclu astrologic al Soarelui în Taur este despre mai multă stabilitate și liniște, despre a ne bucura și a aprecia ceea ce este, despre capacitatea fiecăruia dintre noi de a construi ceva, de a menține ceva, de a nu distruge o stare de lucruri sau fapt care funcționează bine.

În sfârșit, avem un moment de respiro din partea cosmosului în care ne putem relaxa ceva mai mult și ne este permis să respirăm în voie, să încetinim ritmul ca să ne stabilizăm cu totul, ca să nu mai facem lucrurile în grabă, pe repede înainte sau presați de evenimente și situații imprevizibile, ci fiindcă pur și simplu a venit vremea lor.

Soarelui în Taur îi place enorm sentimentul de familiaritate, de intimitate, de siguranță și protecție și vom încerca să implementăm aceste valori în imediata noastră apropiere în această perioadă. Chiar dacă schimbările nu vor înceta să își facă simțită prezența în jurul nostru, vom face tot ce ne stă în putință pentru a ne simți în siguranță și în acord cu aceste schimbări. Poate că nu există un moment mai bun pentru a vorbi despre un succes sau o reușită pentru care s-a muncit mult, o recunoaștere profesională binemeritată sau o prosperitate în care s-a și investit mult ca resurse și timp la un moment dat decât cel cuprins între 20 aprilie – 20 mai.

Dacă ieșim din zona de confort în această perioadă și facem un lucru pe care nu l-am mai făcut până acum, este fiindcă simțim o chemare a sufletului de a-l face și probabil face parte din evoluția noastră imediată, ne era scris pe pânza destinului. Așa că îl ducem la capăt cum numai Taurul poate: cu responsabilitate, onoare, demnitate, inteligență și mult farmec, dar și multă determinare și perseverență. Fiindcă vorbim de Taur, ne gândim și la avantaje, la beneficiile pe care le-am avea de pe urma îndeplinirii acestui lucru, la faptul că ni s-ar recunoaște valoarea în mod oficial și de către ceilalți și că avem nevoie să ieșim un pic în față. Iar dacă nu primim această recunoaștere, o cerem noi, ea va veni oricum...

Soarelui în Taur îi place să se răsfețe, să trăiască experiențe frumoase, să facă din fiecare zi o zi de mulțumire, să își exercite senzualitatea în relația de cuplu așa că multe cupluri se vor bucura de un grad mai mare de conexiune, intimitate și apropiere de celălalt. Ne simțim prețuiți, valoroși, admirați, ceea ce ne gâdilă un pic egoul într-un mod benefic, crescându-ne încrederea în sine. În plus, suntem sprijiniți în demersurile și acțiunile noastre practice de persoanele apropiate.

Luxul suprem în această perioadă este reprezentat de lucrurile simple, dar de o valoare incomensurabilă, de natura însăși în starea ei cea mai frumoasă. Nu cădeți în capcana de a crede că avem nevoie de și mai multe lucruri, mai multe achiziții sau cheltuieli pentru a ne spori confortul. Natura ne aduce o bucurie imensă în această perioadă și ne deconectează de grijile noastre așa că nu ezitați să faceți acele plimbări sau excursii în natură la care visați.

Natura este o necesitate, nu un moft! Ne dorim sau simțim nevoia să ne conectăm mai mult cu natura, să ne împământăm, să ne bucurăm de frumusețea naturii, de verdele, albastrul și culorile ei. Simțim nevoia să ne înrădăcinam, să cunoaștem până în esența lucrurilor, să construim sisteme mai structurate și mai stabile astfel încât pământul să nu ne mai fugă prea curând de sub picioare.

Cu Soarele în Taur, confortul material și financiar este adus în centrul atenției și ne va preocupa îndeosebi. Aspecte legate de unele moșteniri, donații, proprietăți, investiții sau achiziții de bunuri vin în prim plin și este foarte posibil să aibă loc discuții sau să se semneze acte importante care vizează ideea de împroprietărire sau de a poseda ceva material.

Soarele în Taur în perioada 19 aprilie-20 mai ne prioritizează sistemele noastre de valori, valoarea de sine, iar dacă achiziționăm ceva valoros material în această perioadă este fiindcă se află în strânsă legătură cu aceste valori, ne exprimă necesitățile noastre din acest moment, ne validează într-un fel sau altul autenticitatea ființei noastre. Unii își construiesc un cămin, un cuib pentru sufletul lor în această perioadă, așa cum și-l imaginau.

Această perioadă în care Soarele se va afla în Taur ne îndeamnă să luăm lucrurile așa cum sunt, să fim perseverenți cu ceea ce ne dorim, să ne concentrăm pe obiective de termen lung și să gândim responsabil în privința viitorului nostru chiar dacă între timp ne bucurăm și ne angajăm cu asumare în prezent. Ne vine ușor și la îndemână să prețuim mai mult ceea ce are potențial să fie durabil, puternic și valoros în timp. Da, chiar și parteneriatele, sentimentele, un vis care se poate materializa și care ne ancorează mai mult în noi înșine…

Foto: Polimen /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri