Horoscopul lunii APRILIE 2024: Top 5 zodii care au parte de un noroc răsunător în aprilie 2024! Pentru unele bat clopotele de nuntă, altele își rezolvă mari probleme de viață, iar altele atrag mulți bani sau sănătate

28 Martie 2024 publicat în Horoscop 65 share-uri

In destinul acestor 5 zodii sunt preconizate niște transformări majore pe mai multe planuri și un noroc răsunător pentru aprilie 2024, fiind binecuvântate cu oportunități strălucite, neașteptate. Iar acestor zodii cărora este foarte posibil să le meargă nemaipomenit de bine în aprilie 2024 și să li se deschidă ușa către cele mai frumoase reușite sunt următoarele….

Zodia Taur

Pentru zodia Taur, astrele promit în aprilie 2024 cele mai frumoase lucruri, mai ales că această zodie se află nu doar pe o cale a autodescoperirii și a împuternicirii, ci și a iubirii . Astfel, zodia Taur traversează o perioadă poate nu tocmai stabilă, însă extraordinar de frumoasă, cu unele mici schimbări de perspectivă care îl fac să se simtă binecuvântat și iubit de Dumnezeu.

Taurul are parte încă de la începutul lunii de adevărate revelații interioare, de transformări profunde și de conștientizări care îi deschid la rândul lor drumul către mari schimbări și în exterior. Ceea ce se întâmplă în această lună cu această zodie este rezultatul muncii sale cu sine și a eforturilor pe care le-a depus în ultima vreme pentru a-și îmbunătăți circumstanțele. Îi merge excelent pe plan profesional și are cereri neașteptate de proiecte și colaborări.

Există însă și o forță divină care ajută această zodie să se vindece definitiv de traumele trecutului, să își depășească niște limite sau limitări, să își recâștige sufletul și bucuria de viață înapoi, dar și să își găsească dragostea din nou. Unii nativi Taur au parte de unele întâlniri de destin în această perioadă. Pot întâlni persoane care le sunt predestinate, în timp ce alții chiar se căsătoresc sau logodesc și își fac planuri de viitor în doi (sau chiar în trei, de familie). Și nu vorbim de iubiri turbulente, ci de acele iubiri liniștite, solide, care împlinesc și sunt pe viață...

Zodia Gemeni

Aprilie 2024 este pentru această zodie o perioadă în care totul pare că îi merge cât se poate de bine. Noi orizonturi se deschid pentru tine pe plan financiar dacă ești în această zodie și este foarte posibil să manifești bani cu o ușurință cu care nici tu nu te-ai fi așteptat, din surse pe care le credeai un caz închis. La fel de posibil este și ca soțul/partenerul tău de viață să aibă parte de o mărire de salariu considerabilă, să primească o propunere de colaborare cu străinătatea sau unele contracte avantajoase, ceea ce va crește veniturile în familie și vă va permite să vă realizați un vis de familie la care vă gândeați de mult (poate o casă la țară, un teren pe care să cultivați ceva, o achiziție importantă pentru copilul vostru sau chiar mutarea într-o altă țară).

Foto: Ground Picture /Shutterstock

Îți explorezi la maximum potențialul, ai o energie creativă jucăușă și un adevărat har de a intui acele elemente sau proiecte care îți pot aduce câștiguri neașteptate, dar și idei care sunt privite admirativ de superiorii tăi și care se vor dori a fi implementate. Cu alte cuvinte, rezolvi chestii deosebit de importante, poate chiar iei decizii de grup în calitate de lider, cu o energie pozitivă și multă încredere în reușita ta și a celorlalți.

Zodia Leu

Aprilie 2024 se va dovedi a fi o lună norocoasă și pentru zodia Leu, iar acesta dă nas în nas cu fericirea și împlinirea pe mai multe planuri ale vieții sale. Este drept că luna nu va fi lipsită de obstacole, dar cu ajutorul rațiunii și al spiritului său practic, Leul reușește să își rezolve unele dintre problemele personale sau relaționale care îl macinau.

De aceea, pentru unii nativi luna aprilie 2024 poate fi considerată luna sfârșitului, dar mai ales a unui nou început căci acele relații blocate fie se deblochează (și aici vorbim de împăcări răsunătoare în care li se propune să clădească împreună o familie), fie ajung la capăt de drum, cu acordul și în deplina voință a Leului.

Acesta își dorește să se detașeze de relațiile toxice, nesănătoase, să își găsească pacea interioară, să înflorească din nou pe plan sentimental și spiritual. Va reuși și va evolua foarte frumos în această perioadă, renăscând cu o forță fantastică din propria cenușă. Leii care au în plan o mutare sau o redecorare a locuinței, vor reuși să facă acest pas foarte repede căci primesc aprobări de credit rapide sau sume importante de la o persoană din familia sau anturajul lor.

Foto fr si main: A Stock Studio /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri