Horoscopul complet (și surprinzător) al lunii MARTIE 2024 pentru toate cele 12 zodii: Fericire pură pentru unele zodii, noroc colosal pentru altele, dragoste, regăsire și cumpene pentru altele   

28 Februarie 2024 publicat în Horoscop 51 share-uri

Descoperă ce le-au rezervat astrele celor 12 zodii pentru prima lună a primăverii, martie 2024, când vine vorba de dragoste, bani, sănătate și carieră!

Horoscop zodia Balanță pentru Martie 2024

Venus și Marte acționează în așa manieră pentru zodia Balanță încât creativitatea și abilitatea de a forma noi conexiuni ale acestei zodii atinge maximul în această lună. Cu alte cuvinte, găsești împlinire și satisfacție în activitățile tale de rutină de la locul de muncă sau în conexiunile pe care le stabilești cu coechipierii tăi. Aveți ca puncte comune anumite proiecte sau aspecte ale muncii tale pe care le îndrăgești cu adevărat, iar această energie benefică în care toată lumea este mulțumită și în admirație față de munca celuilalt este pur și simplu incredibilă și te face să te simți extraordinar. Ai un sens al muncii tale, te simți apreciată și trăiești din toată inima micile bucurii ale vieții pe care ți le-ai construit singurică.

Pe plan personal, martie 2024 este o perioadă fabuloasă și prielnică întâlnirilor romantice, vei cunoaște mulți oameni noi și interesanți dacă ești single. Doar asigură-te că îți expui cu sinceritate nevoile tale emoționale și că stabilești din start niște limite sănătoase.

Horoscop zodia Scorpion pentru Martie 2024

În viața și inima Scorpionului este nevoie de o curățenie temeinică și riguroasă și de o autoexaminare atentă a tuturor acelor aspecte care aprind în acesta scânteia bucuriei. În ciuda pasiunii tale înnăscute pentru orice, experiențele anterioare ți-au pustiit sufletul și ți-au mai diminuat din bucuria de a trăi. Pregătește-te însă de o mică călătorie înspre redescoperirea de sine și către împuternicire.

Este de datoria ta ca în luna martie 2024 să te eliberezi de toate acele lucrurile care nu îți fac bine, să îți cultivi mai bine o disciplină a alegerilor sănătoase astfel încât să fii fericită și împlinită.

Dacă ești părinte, unele dintre eforturile tale se canalizează în a doua jumătate a lunii înspre conectarea cu unul dintre copiii tăi sau chiar cu cineva mai tânăr din familia ta, poate un frate sau un văr. Totodată, este foarte probabil să ți se revele unele adevăruri ascunse.

Foto: Bada1 /Shutterstock

Horoscop zodia Săgetător pentru Martie 2024

Martie 2024 este pentru Săgetător o lună cu o anumită încărcătură karmică, în care trebuie să te împărți între găsirea unor soluții pentru propria sănătate și grija pentru familia ta. Eșți mai sensibil în această perioadă, mai tensionat, și te afectează într-o oarecare măsură stările sau schimbările de dispoziție ale membrilor familiei tale sau ale apropiaților tăi. Încearcă să te detașezi pe cât posibil și în același timp să te ocupi activ, implicat și asumat de acele chestiuni care sunt sursa discuțiilor dintre tine și familia ta. Mercur aduce reușită în comunicare așa că nu îți face griji, vei depăși cu bine perioada.

Când vine vorba de a-i convinge pe alții, ești foarte diplomat și dai dovadă de multă cumpătare și tact. Sfârșitul lunii martie aduce noi oportunități legate de bani și dragoste, ai parte de multe complimente, cadouri, momente de răsfăț și apreciere din partea celor care te iubesc și vor să îți demonstreze acest lucru.

Horoscop zodia Capricorn pentru Martie 2024

Ai dus unele bătălii interioare de care, poate, nu ai spus nimănui, dragă Capricorn, însă acum este timpul să te relaxezi un pic și chiar să vorbeșți deschis despre asta dacă ești pregătit. Totodată, vești bune în sănătate pentru Capricorn unde găsești, prin intermediul unui medic bine pregătit, o soluție sau un tratament care îți tratează cu succes o afecțiune mai veche sau o supărare fizică, ceea ce te reînsuflețește, te revigorează și îți redă bucuria de a trăi.

Te simți dator să profiți de orice clipă și, deși ești implicat până peste urechi în activitățile și indatoriririle tale profesionale și față de familie, găsești timp și pentru a experimenta micile plăceri ale vieții, permițându-ți în același timp să visezi cu ochii deschiși.

În plus, persoana iubită îți sprijină tot acest proces de autorecuperare cum știe ea mai bine. În miezul lunii martie, eșți plin de inspirație și universul îți pregătește noi experiențe care vizează aprofundarea abilităților tale și conectarea ta cu momentul prezent.

Horoscop zodia Vărsător pentru Martie 2024

Sunt multe planete poziționate strategic în astrograma Vărsătorului și destule dintre acestea au în vedere eul, casa câștigurilor și modul în care acesta zodie se autovalorizează. De aceea, putem spune că este momentul ideal pentru ca zodia Vărsător să fie mai asertivă și mai încrezătoare în sine, să își aprecieze mai mult propria valoare și abilitățile sale și să își ceară drepturile sau să fie recompensat pentru cât merită. Visurile tale sunt pe cale să devină realitate dacă te ții de ele, dacă nu renunți tu la tine. Poți avea acea mărire de salariu pe care o meriți, casa mult visată sau sănătatea dorită, mai ai doar de făcut încă câțiva pași în direcția dorită.

Oricât de idealist ai fi sau indiferent de cât de tentat ai fi să eviți în a face pașii necesari pentru a avansa financiar și profesional, este momentul să fii propriul avocat și să vorbeșți în numele tău, să iei atitudine pentru tine însuți, să acționezi concret acolo unde este cazul, să faci o investiție, să îți asumi un plan îndrăzneț sau să demarezi acel proiect la care te tot gândeșți sau pe care l-ai pus doar pe hârtie, dar nu l-ai și implementat. Pe plan personal, ești susținut trup și suflet de partenerul de viață în tot ce îți propui și crezi.

Horoscop zodia Pești pentru Martie 2024

Martie 2024 este o lună a dragostei, a pasiunii și a intimității pentru zodia Pești și care vizează revitalizarea acelor povești de iubire care s-au dovedit puternice, trainice și stabile. Lunile anterioare au fost luni de încercări în cuplu pentru nativul Pești, cu multe evenimente familiale care, poate, i-au copleșit pe acești nativi. Însă martie 2024 promite mai multă liniște pe plan personal și familial, o perioadă de pace, conexiune și fără destabilizarile lunilor anterioare. Primești chiar vești bune și de la familia ta extinsă sau îndepărtată, aflată pe alte meleaguri.

Pe plan profesional, este important să stabilești ce este important pentru tine în acest moment și chiar să spui “nu” unor anumite propuneri care, deși par excelente, nu se aliniază cu viziunea ta pe termen lung și nici cu prioritățile tale din acest punct al vieții tale. Totodată, martie 2024 reprezintă și un moment bun pentru a-ți îndrepta atenția către latura spirituală a vieții tale sau chiar să vizitezi un loc sacru unde te simți mai aproape de divinitate.

Foto fr si main: Hassan Naseer /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri