Horoscopul complet (și surprinzător) al lunii MARTIE 2024 pentru toate cele 12 zodii: Fericire pură pentru unele zodii, noroc colosal pentru altele, dragoste, regăsire și cumpene pentru altele   

28 Februarie 2024 publicat în Horoscop 51 share-uri

Descoperă ce le-au rezervat astrele celor 12 zodii pentru prima lună a primăverii, martie 2024, când vine vorba de dragoste, bani, sănătate și carieră!

Horoscop zodia Berbec pentru Martie 2024

Dacă luna anterioară ai fost plin de entuziasm, energie și exuberanța de a trăi, martie 2024 va fi mai degrabă o lună a introspecției, un timp în care ai tendința de a te retrage puțin din lumina socială și a reflectoarelor și a te întoarce către tine însuți și nevoile sufletului tău. Printre gândurile tale se află chiar și modul în care te raportezi la relațiile tale sociale, familiale și de iubire, la conexiunile pe care le stabilești cu ceilalți.

Acolo unde sunt răni sau întrebări fără răspunsuri, nu ai deloc de gând să le mai treci cu vederea și le abordezi în mod direct, profund, cu intenția de a le vindeca și a te vindeca definitiv. Vei învăța cât de importante sunt limitele, iar către sfârșitul lunii încrederea ta în tine crește într-un mod extraordinar. Vei fi ca un magnet pentru ceilalți, mai ales pentru sexul opus și vei face câteva cuceriri fără a avea neapărat această intenție.

Horoscop zodia Taur pentru Martie 2024

Martie 2024 este o lună aglomerată și plină de provocări, mai ales pe plan amoros. Unii dintre nativii Taur au tendința de a revizita un pic trecutul și de a se întoarce mental și cu inima către locuri sau chiar persoane care au ocupat la un moment dat un loc de cinste acolo. Atenție însă, dragi nativi Taur! Nu veți schimba nimic în destinul vostru și nici nu vă puteți bucura de noile oportunități de reconectare cu persoana dragă vouă dacă nu vă schimbați și voi, dacă nu vă recunoașteți greșelile și neputințele pe care le-ați avut într-un anumit moment din timp și spațiu.

Către sfârșitul lunii, sunteți prins cu activitățile de rutină și de muncă, unde aveți în vedere faptul că trebuie să faceți unele reevaluări sau schimbări de direcții. Nu refuzați nici invitația de a ieși din țară pentru câteva zile, această ieșire vă va ajuta să vă clarificați gândurile și sentimentele mai bine.

Foto: Mariia aiiraM /Shutterstock

Horoscop zodia Gemeni pentru Martie 2024

Martie 2024 este o lună cu o energie benefică și productivă pentru zodia Gemeni. Schimbarea este în aer, sunteți optimiști, îndrăzneți și plini de speranță, mai ales că vorbim de noi posibilități la orizont de a vă îndeplini visuri mai vechi. Profesional vorbind, vă simțiți împuterniciți la locul de muncă și de multe ori vă veți afla în poziții de putere sau de conducere, conștienți că de data aceasta voi faceți regulile jocului și trasați direcții. Pe plan personal, vibrația nativilor Gemeni este înaltă și aceștia se simt aliniați scopului lor în viață, de aceea își vor pune la bătaie întreaga determinare pentru a-și finaliza unele acțiuni și planuri.

Unii nativi ai acestei zodii închid unele capitole în dragoste care erau niște uși închise pentru ei, dar pe de altă parte se simt renăscuți și siguri că vor întâlni în curând pe cineva care îi va complet perfect. Și da, ultima săptămână a lunii aduce unele întâlniri predestinate în viața lor.

Horoscop zodia Rac pentru Martie 2024

Încet, dar sigur, zodia Rac își revine din această relativă inerție în care s-a aflat în primele două luni ale anului și își va recăpăta puterea personală și capacitatea de a visa și de a spera. De asemenea, datorită astrelor, are loc și o turnură de noroc. În primele 2 săptămâni ale lui martie 2024, Racul parcă este pe niște norișori roz. Orice își propune, îi și reușește și este foarte probabil să inițieze noi proiecte legate de pasiunile sau hobby-urile sale.

Unii nativi Rac se întorc din nou pe băncile școlii, își aprofundează educația sau devin familiari cu noi practici spirituale care îi conectează mai mult la ei înșiși. Nativii Rac căsătoriți sau într-o relație stabilă se află într-o armonie deplină cu persoana iubită și au parte de surprize din partea acesteia încă de la începutul lunii. Se vorbește chiar și de noi pași în relație sau updatarea statutului civil…

Horoscop zodia Leu pentru Martie 2024

Chiar dacă are multe responsabilități de onorat și presiunea exterioară nu este deloc de neglijat, martie 2024 este pentru zodia Leu o perioadă în care simte nevoia să își exploreze mai mult dorința sa de aventură, focul curiozității și acele pasiuni pe care le-a tot neglijat în favoarea ambițiilor sale profesionale și personale. Astfel, Leul tinde să iasă de pe scena socială și să fie mai pasionat de ceea ce se întâmplă sau se poate întâmpla chiar pe scena vieții sale, unde a cam uitat cum este să fii actorul principal.

De aceea, va spune “nu” unor atribuții care îi sunt pasate în spiritul colegialității și al prieteniei și trasează cu franchețe și fermitate niște limite sănătoase astfel încât să își permită sieși să își tragă un pic sufletul și să își încarce bateriile din toate punctele de vedere. Cu partenerul de viață, zodia Leu explorează mai mult conceptul de intimitate adevărată și împărtășește cu acesta și din gândurile, sentimentele și temerile sale, dezvăluindu-și vulnerabilitățile. Leul se simte iubit, acceptat și prețuit pentru ceea ce este el.

Horoscop zodia Fecioară pentru Martie 2024

Luna martie nu trece oricum pentru zodia Fecioară, ci animată de dorința acesteia de a face ordine în viața sa sentimentală și personală și de a păstra în ea doar ceea ce îi servește evoluției sale și îi hrănește sufletul. Astfel, nativul din această zodie are intenția sinceră de a-și îmbunătăți relația cu partenerul de viață, de a găsi fericirea împreună, de a face niște pași mai departe și de a-și asuma niște responsabilități de care se cam temea până acum. Conjuncturile astrale sunt însă de data aceasta de așa natură încât Fecioara se simte pregătită pentru mai mult și are în vedere căsătoria sau aducerea pe lume a unui copil.

De asemenea, unii nativi Fecioară sunt tentați că luna aceasta să cheltuie mai mult sau să reia unele vicii/ obiceiuri dăunătoare sănătății lor, așa că mare grijă la excese de orice fel. Moderația trebuie să fie secretul vostru de liniște în această lună!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri