30 Ianuarie 2024 publicat în Horoscop 3 share-uri

Pătrundem în universul iubirii al lunii februarie 2024 și vă dezvăluim o parte din tainele și surprizele pe care astrele le-au pregătit pentru fiecare zodie în parte.

Află care sunt direcțiile sentimentale trasate de conjuncturile planetare ale noii luni februarie și ce îți este scris în dragoste și în destin în aceste zile:

Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2024 – zodia Berbec

Februarie 2024 este o lună frumoasă din punct de vedere personal, în care relația cu persoana iubită crește și se dezvoltă cât se poate de armonios, chiar dacă nu în ritmul pe care îl estimai inițial fiindcă ai investit foarte mult în munca ta în ultima perioadă de timp. Totodată, este posibil ca pe plan profesional să ai parte de niște realizări excepționale și binemeritate, ceea ce îl face pe partenerul de viață extrem de mândru de tine și dornic să sărbătoriți împreună aceste succese, într-un alt mediu decât cel uzual. Pregătește-te așadar pentru o mică escapadă către sfârșitul lunii în compania persoanei iubite.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin

Nativii single sunt puși în tot felul de circumstanțe și situații sociale în care interacționează cu persoane de sex opus și se află în centrul atenției. Este foarte posibil să te simți atrasă de o persoană matură din acest anturaj, care te va cuceri prin felul său sincer și dezafectat de a fi și de a gândi.

Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2024 – zodia Taur

Foto: Tanya Antusenok /Shutterstock

Pentru relațiile stabile și bine închegate în care sunt implicați nativii Taur, februarie 2024 se dorește a fi o lună echilibrată și condimentată cu mai multe gesturi romantice și dovezi de sinceră afecțiune. Pot apărea unele situații financiare imprevizibile în a doua parte a lunii, dar vă dați seama că formați o adevărată echipă, iar angajamentul unuia față de celălalt nu lasă loc de intepretări greșite și vă ajută să depășiți chiar și cele mai dificile situații.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și defecte ale zodiei Berbec Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul

Pentru acei nativi Taur ancorați în trecut și care încă se gândesc la o persoană care a fost iubirea vieții lor, sunt posibile unele schimbări de destin care țin parțial și de ei. Este posibil să primească un semn din partea persoanei respective și de ei să depindă dacă vor da curs sau nu acestei chemări a trecutului. Sfatul nostru este să lăsați frământările deoparte și să vă ascultați inima. Aveți șansa să reparați unele erori ale karmei voastre și să vă îndreptați greșelile trecutului.

Unii nativi single își pot întâlni sufletul pereche în călătoriile pe care le fac departe de casă, poate chiar pe alte meleaguri.

Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2024 – zodia Gemeni

Nativii single au tendința de a se simți singuri și îi încearcă un soi de deznădejde fiindcă nu reușesc să își găsească persoana potrivită pentru ei. Este important să aveți răbdare cu voi înșivă, să nu vă grăbiți destinul și să vă uitați cu atenție în jurul vostru, încercând să vă bucurăți de micile plăceri ale vieții. Nu cedați primului flirt, ce este al vostru este pus deoparte și va veni cât de curând, atunci când vă aliniați cu voi înșivă și dorințele reale ale sufletului vostru.

Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii Horoscop: Top 3 zodii care se pot ridica atunci când s-au simțit zdrobite în viață, precum Pasărea Phoenix ce renaște din cenușă Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte

Pe de altă parte, pentru nativii Gemeni căsătoriți sau aflați într-o relație, februarie 2024 este ca o gură de aer prospăt după lunile pline și aglomerate pe care le-a adus ultima perioadă. Aceșți nativi au parte de mai multe pauze în această lună și încearcă să petreacă cât mai mult timp de calitate în compania familiei și a persoanei iubite. Fertilitatea este la cote maxime în această lună pentru cei care își doresc să aducă pe lume un copil.

Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2024 – zodia Rac

Nativii Rac single au parte de ceva elemente surpriză încă de la începutul lunii februarie când este foarte posibil să dea nas în nas cu un partener de viață din trecutul lor recent. Vor primi scuze, vor auzi păreri de rău, dar mai ales vor înțelege că decizia pe care au luat-o cu ceva timp în urmă a fost și cea mai chibzuită. Persoana respectivă nu era compatibilă cu ei și nu ar fi putut niciodată să primească acea iubire sinceră și afectuoasă pe care și-o doresc din tot sufletul.

Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR 20 Martie 2023: Dublă ALERTĂ Astrologică! Echinocțiul de Primăvară marchează noi începuturi, iar Soarele în Berbec ne aduce energie tămăduitoare, pasiune și curaj

Nativilor Rac căsătoriți sau aflați într-o relație stabilă le este un pic mai greu să își mențină calmul în această perioadă aglomerată din punct de vedere organizatoric pe care o străbat, însă îi sfătuim să evite conflictele care pot apărea cu persoana iubită și să nu își descarce nervii pe aceasta. Nu uitați să faceți haz de necaz și să râdeti împreună pentru a depăși momentele tensionate care nu sunt decât praf în vânt. Concentrați-vă pe aspectele frumoase și pozitive ale relației voastre.

Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2024 – zodia Leu

Pentru zodia Leu, februarie 2024 poate fi o lună revelatoare din punct de vedere al promisiunilor și al înțelegerii unor adevăruri interioare. Dacă și-a luat un angajament față de partenerul de viață, nativul Leu se simte obligat efectiv ca până la sfârșitul lunii să îl onoreze și să își îndeplinească responsabilitățile pe care și le-a asumat. Vestea bună este că nu trebuie să pui atât de multă presiune pe tine, partenerul de viață te iubește necondiționat și va fi acolo lângă tine și pentru tine, astfel încât tu să nu te simți singura care face lucruri pentru ca relația voastră să funcționeze.

Saturn în Pești - primul eveniment cosmic de mare amploare din 2023: Au loc schimbări majore de energie, decontări karmice, manifestarea unor dorințe în realitate!

Dacă ești single, trebuie să știi că există posibilități serioase de uniune cu precădere în ultima parte a lunii și să primești din partea universului mai mult decât ti-ai imaginat vreodată. Simți din nou fluturi în stomac și că plutești pe norișorii iubirii. Nu fi impulsivă însă și nu lua decizii pripite înainte de a cunoaște mai bine persoana din fața ta. Fără jumătăți de adevăr!

Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2024 – zodia Fecioară

Februarie 2024 este o luna excelentă pentru zodia Fecioară din mai toate punctele de vedere și mai ales din perspectiva dragostei. Această zodie se trezește din amorțeala emoțională în care a stat în ultimele luni sau ultimii ani și își da seama că este cu adevărat îndrăgostită, că persoana de lângă el, pe care tot încearcă să o cunoască mai bine și să o descopere, este mai mult decât și-ar fi putut dori vreodată și că este mai potrivită pentru el decât ar fi vrut să își recunoască sieși doar pentru că îi este teamă de necunoscut și de o nouă relație în care să își pună inima în joc. Se gândește chiar să propună să își oficializeze relația și își clădește noi planuri de viitor.

Nativii Fecioară single își alocă destul de mult timp întâlnirilor amoroase în această lună. Deși apar mai multe oportunități, sunt mai degrabă nehotărâți și se lasă purtați de valul care nu îi duce neapărat în direcția care trebuie. Atâta timp cât nu sunteți siguri de cum vă doriți să fie viitorul vostru partener, nici deciziile voastre nu sunt chiar din tot sufletul. Mai acordați-vă un pic de timp pentru a vă clarifica așteptările vizavi de un potențial partener de viață.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri