29 Ianuarie 2024 publicat în Horoscop 1 share-uri

Ești curios să descoperi semnul zodiacal al celor mai buni fotbaliști din lume? Ai ajuns în locul potrivit. Semnul zodiacal spune multe despre trăsăturile pe care oamenii le au, iar acest lucru este valabil și în cazul unor nume ca Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Erling Haaland ori Robert Lewandowski.

Lionel Messi este Rac

Considerat de mulți drept cel mai bun fotbalist din istorie, Lionel Messi s-a născut pe 24 iunie sub semnul Racului. Conform specialiștilor, nativii din această zodie sunt destul de sensibili, familiști și protectori. Acest lucru este evidențiat și de faptul că Messi are o familie superbă, la care ține foarte mult. Messi este jucătorul care a câștigat de cele mai multe ori Balonul de Aur (de 8 ori), are 4 trofee de Champions League cu FC Barcelona și este campion mondial cu naționala Argentinei.

Cristiano Ronaldo este Vărsător

Născut pe 5 februarie, Cristiano Ronaldo a scris istorie în tricoul lui Real Madrid. După ce a mai jucat pentru Juventus Torino și Manchester United, el a ajuns la Al-Nassr, unde continuă să marcheze la foc automat. Ronaldo este în zodia Vărsător, caracterizată prin carismă și posibilitatea de a te descurca bine în orice situație. Două caracteristici care par că i se potrivesc la fix lui Ronaldo, din moment ce este unul dintre cei mai simpatizați fotbaliști din lume. Cât privește descurcatul în orice situație, a demonstrat pe teren că poate să înscrie în orice situație.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Robert Lewandowski este Leu

Atacantul polonez de la FC Barcelona s-a născut la data de 21 august și este în zodia Leului. Nativii din această zodie sunt caracterizați de faptul că sunt foarte loiali și generoși. În plus, impactează fiecare loc în care se află. Loialitatea lui Lewandowski față de Bayern Munchen este importantă, din moment ce a jucat opt ani la acest club. El a mai jucat patru ani la Borussia Dortmund, iar din vara lui 2022 s-a transferat la FC Barcelona, unde are cifre foarte bune și este omul numărul unu din atacul catalanilor.

Și Erling Haaland este Rac

La fel ca Lionel Messi, și atacantul norvegian Erling Haaland este în zodia Racului. Născut pe 21 iunie, Haaland a avut o ascensiune incredibilă și, după ce a marcat la foc automat pentru Borussia Dortmund, a prins un transfer la Manchester City, unde a doborât numeroase recorduri în sezonul precedent. Forma extraordinară o continuă și în actuala stagiune, în care este golgheterul Champions League, cu 5 reușite în faza grupelor. Cifrele foarte bune îl favorizează la titlul de golgheter al competiției. Pe platformele de pariuri online are prima șansă, cotele fiind următoarele în acest moment:

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Kylian Mbappé este Săgetător

Atacantul francez s-a născut la data de 20 decembrie și este Săgetător. Nativii din această zodie sunt caracterizați de faptul că le place mult aventura, să cunoască diferite locuri și oameni. Pe de altă parte, Mbappé a fost destul de statornic în cariera sa. După ce a debutat la AS Monaco, s-a transferat la PSG, unde evoluează și în prezent. Totuși, în ultimul an și jumătate a avut mai multe tentative de a pleca la Real Madrid, dar clubul francez nu l-a lăsat. În cele din urmă, internaționalul francez a rămas la PSG, iar presa scrie că este dispus să plece din vară la Real Madrid.

Sursa foto: canva.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri