Pe 2 Februarie se deschide primul portal divin al lunii – PORTALUL 2:2. Cine ești, cine poți să devii? Dualitatea ființei, lecția dorinței (îndeplinite)

31 Ianuarie 2024 publicat în Horoscop 57 share-uri

Luna a doua a anului 2024 este o lună specială din punct de vedere energetic, cu o puternică vibrație a cifrei 2. În cea de-a 2-a lună a anului 2024 (observăm și în structura anului repetiția cifrei 2), se deschid 2 portaluri: unul la începutul lunii, pe 2 februarie, și altul către sfârșitul lunii, pe 22 februarie, ambele confirmând ca un lait motiv modul aproape magic în care operează universul și rolul important pe care această energie a sa îl imprimă acestor zile.

Ne aflăm așadar în preajma primului portal divin care se activează pe 2 februarie (2.02) și de aceea este bine ca orice revelații sau conștientizări pe care le avem în zilele de dinainte sau de după portal să nu le tratăm cu pasivitate sau indiferență și nici să nu irosim sau să lăsăm să treacă pe lângă noi această energie fabuloasă. 2 este un număr al dualității, dar și al cooperării, un număr al echilibrului, dar și unul al răbdării și al conlucrării în cadrul unor parteneriate, de aceea, în multe cazuri, vindecarea, sprijinul sau ajutorul pot veni dinspre oameni sau prin oameni în aceste zile.

Ceilalți pot fi soluția sau ne pot revela soluția la o problemă care ne frământă de mult sau ne pot îndruma pașii astfel să manifestăm ceea ce ne-ar aduce sufletul la un echilibru. 2 ne atrage atenția și asupra perspectivelor duble sau diferite care se pot deschide pentru o singură situație sau împrejurare, de aceea este bine să ne păstrăm luciditatea mentală atunci când luăm unele decizii. Da, întoarcem lucrurile pe toate părțile, dar atunci când nu știm ce să facem sau suntem depășiți de o situație, este bine să ne ascultăm intuiția și să ne încredințăm un pic și în mâinile divinității.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Ghid pentru alegerea mobilierului interior 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!
Foto: EB Adventure Photography /Shutterstock

Acolo unde noi nu reușim cu mintea sau cu sufletul, reușește universul așa că cei cu o credință puternică vor primi cele mai frumoase recompense din partea universului. Uneori, energia lui 2 se concretizează și sub forma unui test al răbdării și al credinței, se manifestă puternic pentru a ne aminti să nu uităm de țelul nostru adevărat în viață, să ne mobilizam toate resursele și puterile pentru a ne realiza visurile. 2 este un simbol al forței, dar și al blândeții în același timp, iar scopul său este să instaureze armonia și pacea acolo unde este nevoie de ele, în relații, situații sau suflete.

Pe de altă parte, alăturând energia a doi de 2, obținem o secvență angelică sau un număr maestru 22 care este considerat o adevărată forță în numerologie, o energie de sine stătătoare care are atât de multă putere încât ne poate transforma visurile în realitate. 22 canalizează înțelepciunea cosmică și o transpune aici pe Pământ, aducând laolaltă teluricul și etericul. Sub influența unui portalul 2:2 suntem datori să ne construim fericirea și starea de bine, să ne îmbunătățim abilitățile de conexiune și comunicare.

Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

De asemenea, atunci când se deschide un astfel de portal precum cel de pe 2.2, semnele divine sunt mai frecvente și din ce în ce mai multe persoane își pot accesa abilitățile și percepțiile extrasenzoriale. În preajma portalului, unii dintre noi pot avea unele vise profetice, pot înțelege anumite situații din viață lor sau se pot chiar vindeca de o suferință prin intermediul unui vis sau a unei întâlniri în vis cu o persoană dragă, dar care nu mai este în această lume. Se spune că atunci când se deschide un asemenea portal, lumile acestea se întrepătrund cu mai multă ușurință și avem acces mult mai ușor una la cealaltă.

Portalul 2.2 este ca o poartă care se deschide între lumea pământeană și cea subtilă, între lumea materială și cea spirituală și ne este mai ușor în aceste zile să intrăm pe o frecvență mai înaltă și să primim îndrumare divină. În numerologie și spiritualitate, se spune că portalul 2:2 ne înlesnește accesul la o forță mai înaltă și că pot avea loc unele treziri accelerate la nivel individual, dar și la nivel colectiv. De asemenea, atunci când această poartă cosmică 2:2 se deschide, talentele ne sunt și ele mai bine evidențiate. Este bine să folosim și să folosim cu înțelepciune darurile divine care ne-au fost date pentru a lăsa o moștenire valoroasă celor de lângă noi, în mediul nostru imediat si în lume.

adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Manifestările sunt și ele mai accentuate în prejma portalului și universul este mai receptiv la intențiile și dorințele noastre, de aceea este bine să ni le clarificăm bine în minte și să le dăm drumul în univers, ba chiar să acționăm în spiritul acelor dorințe sau visuri pe care ni le dorim implementate în realitate. Portalul 2:2 ne îndeamnă să ne deschidem inimile către ceilalți și să îmbrățișăm pacea interioară și iubirea, să onorăm legăturile și conexiunile care există între noi și ceilalți, între pământ și cer, între lumea aceasta văzută și tot ceea ce există dincolo de puterea noastră de percepție.

Foto fr si main: yesdoubleyes /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri