5 Ianuarie 2024 publicat în Horoscop 23 share-uri

Pășim cu speranță, cu putere și cu deschidere către schimbări radicale în 2024, un an al cărui Horoscop se anunță imprevizibil, etic, inovator și plin de lecții pentru fiecare nativ din zodiac. Iată care sunt cele mai importante evenimente astrologice din Ianuarie 2024, care vor marca începutul acestui Nou An.

2 Ianuarie: Mercur iese din mișcarea retrogradă

Ieșirea lui Mercur o resimțim ca o ușurare și ca o eliberare, căci acum obstacolele s-au ridicat și avem drum liber spre a ne împlini țelurile, fără să ne mai poticnim în frâiele și capcanele puse de această planetă.

Atenție însă, Mercur retrograd întotdeauna are anumite lecții de tranmis, iar pentru a evolua, trebuie să fim siguri că le-am înțeles și le-am acumulat.

Merită, așadar, să cugetăm puțin la ceea ce s-a întâmplat în viața noastră în ultimele săptămâni și la ceea ce am putea îmbunătăți pe viitor în situații similare.

4 Ianuarie: Marte intră în Capricorn

Iată un tranzit în forță, ce ne îndeamnă la putere de decizie, hotărâre și acțiune. Vom fi capabili să facem unele mutări radicale în viața noastră, poate chiar o întorsură de drum, vom fi nevoiți să alegem ori alb, ori negru, fără nuanțe de gri.

Este o perioadă tranșantă și cumva stresantă, însă totodată reușim să scăpăm de unele decizii dificile care ne țineau mintea și emoțiile în purgatoriu.

Foto: Thanumporn Thongkongkaew/ shuttesrtock.com

11 Ianuarie: Luna Nouă în Capricorn

Avem șansa să acționăm practic și eficient în planurile noastre, dar și în relațiile pe care le avem cu cei din jur.

Este o perioadă bună să ne stabilim cele mai importante țeluri în 2024 și să priritizăm rezoluții pentru acest nou an în care tocmai am pășit.

Vom privi cu mai multă luciditate viața și vom reuși să găsim strategii eficiente pentru a ne împlini scopurile.

20 Ianuarie: Soarele intră în Vărsător

Începem să resimțim dorința de libertate și energia creativă a Vărsătorului. Vom fi mai nonconformiști, vom avea o mai bună capacitate de adaptare la nou, ne vom bucura de idei ce ne ajută să ieșim din dificultate și totodată viața noastră socială se îmbunătățește.

Avem poftă de distracție, dar totodată ne vom îndrepta o parte din resurse către studiu și dezvoltare personală.

21 Ianuarie: Pluto intră în Vărsător

Pluto urmează să se mute în Vărsător pentru o lungă perioadă de timp, pentru câteva zeci de ani, având un impact atât asupra zodiei, cât mai ales unul general, social, la nivelul întregii lumi.

Iar primul pas al lui Pluto în 2024 este în sfera tehnologiei. Pot avea loc noi progrese, salturi uriașe în această zonă, precum și adaptarea oamenilor la tehnologii din ce în ce mai performante.

Chiar dacă în anul precedent Pluto a mai tatonat puțin zodia, din 2024 putem spune că intrăm în forță în ceea ce astrologii numesc „Era Vărsătorului”.

25 Ianuarie: Luna Plină în Leu

Luna Plină în Leu ne permite să identificăm și să înlăturăm anumite minciuni sau percepții false din viața noastră și să ne preocupăm mai mult de sinele interior, de adevăratele noastre valori, de dezvoltarea personală sau chiar de un capitol din viața noastră pe care l-am târât după noi, iar acum găsim puterea să-l încheiem.

Luna Plină în Leu poate aduce și rezolvarea unor probleme stringente, mai vechi sau mai noi.

Sursa foto: Tanya Antusenok/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri