10 Noiembrie 2023 publicat în Horoscop 188 share-uri

Horoscopul Dragostei în anul 2024 pentru nativii Capricorn aduce o doză de imprevizibilitate, dar și de asumare în ceea ce privește acțiunile pe care nativii le vor face pentru a menține armonia în cuplu, precum și în celelalte relații. Vă invităm să descoperiți previziunile astrale complete privind dragostea, familia, relațiile de prietenie și parteneriatele pentru zodia Capricorn în anul 2024. 

Horoscopul dragostei 2024 zodia Capricorn: familia și prietenii

Viața voastră socială devine tot mai bogată în 2024. ajungeți să cunoașteți mulți oameni, să construiți noi parteneriate și să vă faceți prieteni din medii de unde nu v-ați fi așteptat. Există o efervescență și imprevizibilitate în viața voastră socială și în relațiile pe care veți avea ocazia să le faceți în acest an. Energiile astrale sunt de bun augur, așadar trebuie să aveți curajul să ieșiți din casă, să participați la evenimente sau activități de grup.

Pentru că este destul de dificil să împăcați avalanșa de responsabilități de la locul de muncă cu nevoile relației voastre și cu extinderea vieții sociale, este posibil să lăsați în urmă nevoile unor membri ai familiei, cum ar fi părinții sau alte rude.

Tocmai de aceea pot să existe anumite tensiuni între voi și persoanele dragi din familia voastră. Este acea atmosferă tensionată, dar tăcută, în care ceilalți nu vă transmit frustrările sau nemulțumirile lor, dar există oricând posibilitatea ca butoiul cu pulbere să explodeze.

Așadar încercați, măcar periodic, să vă reconectați cu membrii familiei.

Sursa foto articol: ivgaphotographer/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri