10 Noiembrie 2023 publicat în Horoscop 188 share-uri

Horoscopul Dragostei în anul 2024 pentru nativii Capricorn aduce o doză de imprevizibilitate, dar și de asumare în ceea ce privește acțiunile pe care nativii le vor face pentru a menține armonia în cuplu, precum și în celelalte relații. Vă invităm să descoperiți previziunile astrale complete privind dragostea, familia, relațiile de prietenie și parteneriatele pentru zodia Capricorn în anul 2024. 

Horoscopul Dragostei 2024 zodia Capricorn: previziuni astrologice generale

Anul 2024 poate începe cu multe responsabilități în ceea ce privește cariera și finanțele. Vă aflați în plină ascensiune în ceea ce privește profesia voastră, dezvoltarea personală și munca în general, iar acest trend se va menține pe parcursul întregului an.

Tocmai de aceea există riscul să neglijați persoanele dragi din jurul vostru și în special familia ori persoana iubită.

Este recomandat ca pe tot parcursul anului să vă organizați suficient de bine timpul astfel încât să vă rezervați în fiecare zi minute sau ore pe care să le petreceți alături de familia voastră, de copii dacă îi aveți, de persoana iubită.

Spuneam că anul acesta dragostea am putea-o descrie ca în proverbul “norocul și-l mai face omul și cu mâna lui” tocmai pentru a accentua faptul că evoluția voastră emoțională și romantică depinde mult de alegerile pe care le veți face în perioada descrisă.

Așadar, dacă alegeți să vă cultivați viața socială, să vă construiți și să vă dezvoltați mai departe relația de cuplu pe care o aveți, să acordați atenție legăturilor familiale, atunci și rezultatele au un potențial de a fi extraordinare în 2024, pentru că astrele vă susțin din plin toate inițiativele pe care le aveți în casa cuplului și a relațiilor în general.

Dacă sunteți singuri și sunteți în căutarea jumătății voastre, cele mai prielnice luni sunt în a 2-a jumătate a primăverii și vara lui 2024.

Foto: Photographer_ME/ shutterstock.com

Horoscopul Dragostei 2024 Capricorn: viața de cuplu

Astrele vă aduc mult noroc în dragoste în 2024 și veți avea toate șansele de a rezolva fisurile din relația voastră, de a construi lucruri frumoase împreună și de a reuși chiar să faceți un pas mai departe, cum ar fi mutatul împreună, căsătoria, întemeierea unei familii în general.

Este foarte important să găsiți un echilibru între carieră, orele petrecute la muncă și ceea ce oferiți relației voastre. Cu o bună organizare totul este posibil, iar atunci când vorbim de planificări și eficientizarea timpului știm că zodia voastră se numără printre cele fruntașe.

Dacă anul debutează cu dorința voastră de a rezolva anumite probleme de cuplu sau de a planifica noi rezoluții pentru viitorul în doi, din primăvară treceți deja la fapte. Astfel că vă veți bucura de multe împliniri alături de persoana iubită, de mici concedii sau escapade în natură sau în locuri care au un impact emoțional puternic pentru voi.

Nu este exclus să doriți să experimentați lucruri noi alături de partenerul de viață, experiențe la care altădată poate vă gândeați doar în fugă și astăzi aveți posibilitatea să le puneți în practică.

2024 este un an foarte bogat în ceea ce privește experiența de cuplu, astfel că veți învăța foarte multe lecții despre ceea ce înseamnă dragostea și totodată veți reuși să construiți foarte multe experiențe și amintiri minunate. Este un an bogat emoțional pentru voi, dragi nativi Capricorn.

Perioada cea mai romantică pare să se întindă de la jumătatea primăverii și până la finalul verii, așadar astrologul vă recomandă să nu amânați planurile pe care le aveți alături de persoana iubită. Profitați de fiecare oportunitate și nu lăsați șansele de a petrece un timp minunat în doi să vă scape.

Din toamnă pot să apară anumite tensiuni care sunt legate mai degrabă de probleme întâlnite în alte sfere ale vieții, dar care au ecou asupra cuplului. Pot fi probleme financiare sau poate unul dintre voi trebuie să plece mai des în delegații; în tot cazul alte sfere din viața voastră și a partenerului de viață sunt suprasolicitate și vă fură din calitatea timpului pe care l-ați petrece în relația voastră.

Finalul de an vă surprinde cu dorința de a organiza evenimente frumoase pentru partenerul de viață, cum ar fi surprize de neuitat. Deveniți mai tandri și șarmanți totodată, vă place să îi faceți complimente persoanei pe care o iubiți, iar armonia pe care o construiți în relația voastră reprezintă combustibilul emoțional de care aveți nevoie pentru a reuși în țelurile voastre generale.

Dacă sunteți singuri și nu v-ați găsit încă jumătatea, astrele vin cu vești foarte bune pentru voi, pentru că în 2024 se pare că veți avea un mare noroc în dragoste. Așadar sunt șanse foarte mari să vă întâlniți sufletul pereche, însă trebuie ca și inima voastră să fie deschisă iubirii.

Poate că unii dintre voi au anumite răni în ceea ce privește viața intimă. Este bine ca pe acestea să le tratați împreună cu un terapeut și nu să le revărsați din nou și din nou în orice relație nouă se ivește. Cu alte cuvinte, chiar dacă încrederea voastră se construiește greu, este bine să dați toate șansele celui care va pătrunde în viața voastră în acest an.

Este posibil să fie o relație destul de neobișnuită, pe care cei din jurul vostru să o accepte mai greu. Important este să vă ascultați inima și să fiți sinceri cu voi înșivă. Dacă sunteți îndrăgostiți, dați toate șansele relației, căci s-ar putea concretiza într-o legătură foarte frumoasă. Citește continuarea articolului în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri