10 Noiembrie 2023 publicat în Horoscop 483 share-uri

Pe 13 noiembrie ora 11:27 ultima Lună Nouă a toamnei de pe cerul nopții vine să arunce luminile și umbrele ei asupra sufletelor noastre și emană o energie cu totul și cu totul specială la nivel cosmic și astrologic. Este o Lună Nouă care are loc la 20 de grade în misteriosul, misticul și pasionalul Scorpion și de aceea aceste unde de energie vor fi resimțite profund de mulți dintre noi.

Scorpionul este, poate, una dintre cele mai interesante și puternice zodii ale horoscopului, doar că această forță interioară a lui este mai degrabă una mentală, psihică. Scorpionul are afinități aparte cu lumea subtilă și nevăzută, este deosebit de intuitiv, pasionat de tot ceea ce înseamnă ezoteric și alte dimensiuni, dar și să exploreze toate străfundurile naturii umane.

De aceea, atunci când avem parte de o Lună Nouă în Scorpion așa cum este superba lună de pe 13 noiembrie, suntem tentați să ne sondăm intens propriile sentimente și adâncuri sufletești, să ne săpăm printresentimente pentru a le înțelege și a le transmite mai departe, să săpăm în acest abis al propriei ființe. Care ne este rolul în această lume și dincolo de ea? Suntem pe drumul cel bun? Îndeplinim ceea ce am fost meniți să îndeplinim? Suntem autentici, putem să fim și să acționăm în totalitate în acord cu sinele nostru adevărat? Poate fi ceva caracterizat ca fiind în totalitate rău? – acestea sunt câteva dintre întrebările cheie pe care această energie a Scorpionului ne invită să o explorăm.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 februarie - Ziua Trandafirilor! Ce semnificație are și cum o puteți sărbători? Horoscopul Italian al Dragostei pentru 2023: Momente de cumpănă pentru unele zodii, noi începuturi sau fericire absolută pentru altele! Previziunile în iubire pe un an pentru fiecare zodie Cum tratăm cancerul cu ajutorul medicinei integrative și soluții din medicina biologică? Medicii români au ocazia să ȋnvețe de la unul din fondatori - medicul elvețian Thomas Rau

Sub această manifestare plenară a propriei autenticități, unii dintre noi pot chiar renunța la viciile, dependențele, patternurile de comportament sau gândire toxice sau obiceiurile lor nesănătoase căci au revelația că nu îi reprezintă, că sunt doar o refulare care mai rău îi afundă pe calea pierderii de sine decât să îi ajute să se regăsească. În plus, au parte și de un sprijin real din partea celorlalți, se simt înțeleși și sprijiniți în demersurile lor de a fi mai bine și de a se elibera de ceea ce nu le servește și nu îi reprezintă. De ce să continui să faci ceva care te distanțează de cine ești cu adevărat și de o conexiune profundă și complexă cu ceilalți?

Foto: majivecka /Shutterstock

Prin urmare, sub acest aspect astral de lună nouă în semnul Scorpionului, emoțiile au tendința de a se intensifica și noi suntem într-un plin proces de transformare și regenerare. Nu ne mai mulțumim cu conversații banale, cu subiecte sau oameni care nu trezesc nimic în noi, ci simțim nevoia de a avea schimburi și interactiuni emoționale puternice și profunde, care să miște în noi ceva, de la care să învățăm ceva, care să ne transforme cumva ființa, care să ne purifice sau să ne facă să ardem într-un fel anume, care să conțină substanță în primul rând și să fie departe de cuvântul “superficial”.

5 Creme și seruri cu NIACINAMIDĂ care vor face minuni pentru tenul tău AVON lansează Today Tomorrow Always: Wonder, parfumul care te poartă într-un univers romantic și plin de speranță Tips&tricks – cum le facem copiilor cunoștință cu lectura

Orice nu este autentic, trece pe lângă noi în această perioadă. Nu suntem deloc încântați să luăm de-a gata ceea ce ne spun alții sau să facem ceea ce așteaptă ceilalți de la noi sau nu înainte de a le trece foarte bine prin filtrul propriului sistem de gândire. Este foarte probabil să ni se dezvăluie ceva care ne va lăsa cu gura căscată, să aflăm ceva nou despre cineva sau o situație din trecutul nostru care ne va schimba modul de a ne percepe viitorul, la fel cum este foarte probabil să ni se ofere niște vești sau informații care să schimbe regulile jocului fiindcă până acum eram departe de aceste revelații și detalii, nu ni s-a permis să le aflăm.

Trebuie să menționăm că Uranus, planeta schimbărilor, a neconvenționalului și a inovației, este și el activ sub această lunație a Scorpionului, tulburând apele și făcând ceea ce știe el mai bine: să propage anumite unde ale schimbării și să aducă în prim plan elementul imprevizibilului. S-ar putea să ni se revele ceva anume chiar atunci când ne așteptăm mai puțin (sau să aflăm la un nivel colectiv de anumite manipulări, secrete de stat sau minciuni publice, de anumite adevăruri ascunse vreme îndelungată, că lucrurile nu au fost tocmai ceea ce au părut să fie într-o anumită situație etc) sau să avem dubii serioase asupra a ceea ce ni s-a prezentat până acum căci Neptun intră și el în peisaj și ne ridică vălul de pe ochi.

COSMETIC PLANT continuă lansările cu gama BAKUCHIOL, cu efect anti-ageing Numerologie: Calculează Cifra Numelui și descoperă ce spune despre tine și persoana iubită – este Sufletul Pereche? BAILEYS SE ASOCIAZĂ CU CONCURSUL MUZICAL EUROVISION PENTRU UN ADEVĂRAT FESTIN AL SIMȚURILOR

Statu-quo-ul poate fi în consecință provocat și pentru unii dintre noi prezența aceasta a lui Uranus în conjuncție cu Luna în Scorpion poate aduce o oarecare instabilitate, dar și anumite răsturnări de situații care au rolul de a ne trezi (dacă noi nu o facem singuri), de a ne împinge să ieșim din zona de confort, să fim mai deschiși și altor perspective, idei sau chiar planuri de viață.

Cu alte cuvinte, această nesiguranță conferită de prezența lui Uranus se poate transforma într-o oportunitate sau un prilej de a nu mai fi atât de atașați de o idee, un gând, o persoană sau un ceva anume, să nu mai ținem cu dinții de un anumit lucru. Nimic nu este fix și permanent pe lumea aceasta, totul se poate reconfigura oricând, iar nouă nu ne rămâne altceva de făcut decât să ne adaptăm și să ne reconfiguram pornind de la elementele fixe pe care încă le avem în viețile noastre.

„Fantoma de la Operă”, închis pe Broadway, deschis la București Top 10 cei mai frumoși trandafiri franțuzești APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ

Foto fr si main: Frankie Kalaba /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri