3 Noiembrie 2023 publicat în Horoscop 250 share-uri

Au mai rămas doar două luni și ne luăm adio de la 2023, ca să pășim plini de speranță și entuziasm în 2024. Am traversat anul acesta o perioadă interesantă, cu multe rezultate bune, însă răvășitoare din punct de vedere emoțional și spiritual. Iată care sunt Zodiile protejate de Dumnezeu în ultimele două luni rămase din 2023.

Acestea sunt zodiile protejate de Dumnezeu până la finalul lui 2023

Horoscop Gemeni

Dacă în ultimii ani Gemenii au trecut prin multe dezamăgiri și furtuni emoționale, acum, la final de 2023, au toate șansele să își liniștească sufletu și să se reechilibreze spiritual.

Este o perioadă foarte frumoasă pe care o vor savura din plin, pentru că aveau mare nevoie de liniște, de bucurie, de sentimentul de împlinire, iar ultimele două luni din 2023 se vor bucura de astfel de trăiri.

Este vremea să pună pe pauză ritmul nebun pe care îl aveau, în special la locul de muncă, și să se concentreze mai mult pe viața lor, pe nevoile lor interioare.

E timpul să identifice rănile pe care le au și sursa acestora, să redescopere ce le aduce împlinire, să se regăsească pe ei înșiși sau chiar să se redefinească.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Au tras lozul câștigător al norocului în Decembrie 2022: 3 zodii care sunt cu adevărat binecuvântate de univers în ultima lună a anului Acestea sunt zodiile cel mai puternic afectate de Luna Nouă în Vărsător de pe 21 ianuarie. Li se vor întâmpla multe lucruri frumoase, pot avea loc schimbări de destin pentru ele! Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Am putea spune că este vreamea să se conecteze la ENERGIA DIVINĂ, care le aduce tot binele și norocul de care au nevoie.

Astfel că Gemenii pot lua decizii importante, care să le schimbe viața în mai bine. Pot renunța la ceea ce îi trăgea în jos sau îi ținea pe loc. Pot începe ceva cu totul nou, însă care să le ofere și hrană sufletească totodată.

Foto: Gorbash Varvara/ shutterstock.com

Zodia Pești

Peștii au trecut prin perioade dificile, care i-au determinat să se schimbe, să se remodeleze, să treacă printr-o metamorfoză chinuitoare, însă care le-a adus o transformare atât de frumoasă. Și încă va continua.

În acest final de an primesc însă energie divină, vindecătoare, primesc liniște și claritate în gândire, precum și mult noroc în dragoste.

Solstițiul de iarnă 2022: Acestea sunt cele 4 zodii puternic impactate de energia Solstițiului de pe 21 decembrie. Ele vor triumfa în viață!  Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Horoscop: zodii binecuvântate în ianuarie 2023! Primesc protecție divină și noroc în toate

Peștii au acum puterea de a prioritiza activitățile în viața lor, astfel încât să le aducă cea mai mare mulțumire. Le va fi ușor să ia decizii și primesc tot sprijinul de la cei din jur.

De asemenea, vor reuși să rezolve anumite probleme din viața lor la care lucrau de mult timp, poate chiar din 2022. Acum găsesc soluțiile potrivite, se mobilizează și astfel obțin rezultatul de care aveau nevoie.

Pare să fie vorba despre unele relații sau de spațiul din jur. Poate reiau legătură cu cineva sau se împacă cu o persoană cu care se certaseră din motive nu prea serioase.

Ori își reamenajeaza birou, își reorganizează afacerea sau își renovează spațiul locuit.

Pas cu pas, Peștii avansează și se vor bucură de dispariția multor griji, căci bifează multe probleme și responsabilități rezolvate în această perioadă.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Horoscop: Top 3 zodii care se pot ridica atunci când s-au simțit zdrobite în viață, precum Pasărea Phoenix ce renaște din cenușă Horoscop: Cele 3 Zodii binecuvântate în Februarie 2023

Așadar, la final de 2023 Peștii sunt mai liniștiți, mai împliniți, mai fericiți.

Foto: Gorbash Varvara/ shutterstock.com

Zodia Capricorn

Capricornii primesc ENERGIE DIVINĂ pentru a-și împăca sufletul și inima.

Se pare că ultima perioadă de timp, mai scurtă (luni de zile) sau mai lungă (câțiva ani), după harta astrologică personală, Capriconii s-au confruntat cu furtuni emoționale, legate în special de sfera relațiilor romantice și a iubirii.

În acest final de an Capricornii reușesc să își vindece rănile interioare profunde, să se ierte pe ei înșiși, dar și pe alții, ceea ce le va face sufletul mai ușor, le va aduce căldură și liniște emoțională.

Mai mult decât atât, vor găsi un ritm bun și pozitiv pentru emoțiile lor, cu împăcare, înțelegere, dar și putere de detașare.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 8 decembrie – Ultima lună plină a anului (în Gemeni) este Luna Nopții Lungi: ”Mi-a ajuns, până aici!”. ”Până aici și încă puțin” - TESTUL RĂBDĂRII 20 februarie este ziua Lunii Noi în Pești. Opriți planeta, vreau să O (Mă) vindec! Val de energie pozitivă

Nativii nu mai pun la suflet orice, păstrează alături doar acei oamenii care le aduc bucurie și le îmbogățesc spiritul. Încep să iasă din blocajele lor sentimentale, concentrându-se pe minunea prezentului și posibilitățile viitorului.

Foto: Ennona Gavrilova_Ellina/ Shutterstock.com

În sfârșit trecutul nu le mai atârnă greu de suflet, se simt liberi, puternici și binecuvântați.

Pentru unii nativi, astrele le pot aduce chiar noroc în dragoste sau îi încurajează într-o decizie importantă în plan sentimental, care să le aducă un plus de bine în viață.

Este o perioada foarte frumoasă pentru Capricorni la care, putem spune, mulți dintre noi tânjim.

Capricornii sunt acum mai echilibrați ca niciodată și se bucură de viață cu o poftă avidă.

Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Acestea sunt cele 3 zodii care vor intra pe poarta norocului în Martie 2023: Vor avea parte de mai multe oportunități financiare, abundență și vor atrage banii ca un magnet Până la urmă, amintirile sunt tot ceea ce ne rămâne...

Foto: Jorm Sangsorn/ Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri