3 Noiembrie 2023 publicat în Horoscop 262 share-uri

Au mai rămas doar două luni și ne luăm adio de la 2023, ca să pășim plini de speranță și entuziasm în 2024. Am traversat anul acesta o perioadă interesantă, cu multe rezultate bune, însă răvășitoare din punct de vedere emoțional și spiritual. Iată care sunt Zodiile protejate de Dumnezeu în ultimele două luni rămase din 2023.

Acestea sunt zodiile protejate de Dumnezeu până la finalul lui 2023

Horoscop Gemeni

Dacă în ultimii ani Gemenii au trecut prin multe dezamăgiri și furtuni emoționale, acum, la final de 2023, au toate șansele să își liniștească sufletu și să se reechilibreze spiritual.

Este o perioadă foarte frumoasă pe care o vor savura din plin, pentru că aveau mare nevoie de liniște, de bucurie, de sentimentul de împlinire, iar ultimele două luni din 2023 se vor bucura de astfel de trăiri.

Este vremea să pună pe pauză ritmul nebun pe care îl aveau, în special la locul de muncă, și să se concentreze mai mult pe viața lor, pe nevoile lor interioare.

E timpul să identifice rănile pe care le au și sursa acestora, să redescopere ce le aduce împlinire, să se regăsească pe ei înșiși sau chiar să se redefinească.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Am putea spune că este vreamea să se conecteze la ENERGIA DIVINĂ, care le aduce tot binele și norocul de care au nevoie.

Astfel că Gemenii pot lua decizii importante, care să le schimbe viața în mai bine. Pot renunța la ceea ce îi trăgea în jos sau îi ținea pe loc. Pot începe ceva cu totul nou, însă care să le ofere și hrană sufletească totodată.

Foto: Gorbash Varvara/ shutterstock.com

Zodia Pești

Peștii au trecut prin perioade dificile, care i-au determinat să se schimbe, să se remodeleze, să treacă printr-o metamorfoză chinuitoare, însă care le-a adus o transformare atât de frumoasă. Și încă va continua.

În acest final de an primesc însă energie divină, vindecătoare, primesc liniște și claritate în gândire, precum și mult noroc în dragoste.

Ghid pentru alegerea mobilierului interior Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Peștii au acum puterea de a prioritiza activitățile în viața lor, astfel încât să le aducă cea mai mare mulțumire. Le va fi ușor să ia decizii și primesc tot sprijinul de la cei din jur.

De asemenea, vor reuși să rezolve anumite probleme din viața lor la care lucrau de mult timp, poate chiar din 2022. Acum găsesc soluțiile potrivite, se mobilizează și astfel obțin rezultatul de care aveau nevoie.

Pare să fie vorba despre unele relații sau de spațiul din jur. Poate reiau legătură cu cineva sau se împacă cu o persoană cu care se certaseră din motive nu prea serioase.

Ori își reamenajeaza birou, își reorganizează afacerea sau își renovează spațiul locuit.

Pas cu pas, Peștii avansează și se vor bucură de dispariția multor griji, căci bifează multe probleme și responsabilități rezolvate în această perioadă.

Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Așadar, la final de 2023 Peștii sunt mai liniștiți, mai împliniți, mai fericiți.

Foto: Gorbash Varvara/ shutterstock.com

Zodia Capricorn

Capricornii primesc ENERGIE DIVINĂ pentru a-și împăca sufletul și inima.

Se pare că ultima perioadă de timp, mai scurtă (luni de zile) sau mai lungă (câțiva ani), după harta astrologică personală, Capriconii s-au confruntat cu furtuni emoționale, legate în special de sfera relațiilor romantice și a iubirii.

În acest final de an Capricornii reușesc să își vindece rănile interioare profunde, să se ierte pe ei înșiși, dar și pe alții, ceea ce le va face sufletul mai ușor, le va aduce căldură și liniște emoțională.

Mai mult decât atât, vor găsi un ritm bun și pozitiv pentru emoțiile lor, cu împăcare, înțelegere, dar și putere de detașare.

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Nativii nu mai pun la suflet orice, păstrează alături doar acei oamenii care le aduc bucurie și le îmbogățesc spiritul. Încep să iasă din blocajele lor sentimentale, concentrându-se pe minunea prezentului și posibilitățile viitorului.

Foto: Ennona Gavrilova_Ellina/ Shutterstock.com

În sfârșit trecutul nu le mai atârnă greu de suflet, se simt liberi, puternici și binecuvântați.

Pentru unii nativi, astrele le pot aduce chiar noroc în dragoste sau îi încurajează într-o decizie importantă în plan sentimental, care să le aducă un plus de bine în viață.

Este o perioada foarte frumoasă pentru Capricorni la care, putem spune, mulți dintre noi tânjim.

Capricornii sunt acum mai echilibrați ca niciodată și se bucură de viață cu o poftă avidă.

Foto: Jorm Sangsorn/ Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri