27 Octombrie 2023 publicat în Horoscop 2 share-uri

În luna Noiembrie 2023 ne așteaptă o serie de evenimente astrologice cu impact energetic important asupra vieții fiecărui semn zodiacal. Este benefic pentru noi să știm ce așteptări să avem de la această perioadă, de care tranzite să profitam și când este cazul să rămânem precauți. Vă invităm să aflați care sunt cele mai importante mișcări pe cerul harții astrologice și cum ne influențează acestea.

Evenimentele astrologice din Noiembrie 2023 – la ce să ne așteptam în această minunată lună de toamnă

8 Noiembrie 2023: Venus intră în Balanță

Știm că Venus este planeta plăcerii, a frumuseții, a iubirii, însă de această dată tranzitul său în zodia Balanță – semnul echilibrului, ne învață că întotdeauna trebuie să privim o situație din mai multe unghiuri.

Venus va sta în Balanță până pe 4 Decembrie 2023, timp în care ne îndeamnă să avem în vedere și părțile bune, dar și cele mai puțin bune ale situațiilor, alegerilor, provocărilor sau oamenilor întâlniți.

Se pare că nu există alb și negru, ci doar nuanțe de gri. Venus ne îndeamnă să activăm dreptatea, justiția, să ne implicam pentru anumite astpecte de viață, pentru unii oameni, însă aparențele ne pot înșela foarte tare. Ceea ce credem că e nepotrivit sau dăunător se poate dovedi a avea vulnerabilitățile sale ce merită ocrotite.

Așadar să rămânem atenți, lucizi, să nu ne lăsăm conduși doar de emoții și aparențe.

10 Noiembrie 2023: Mercur intra în Săgetător

Mercur în Săgetător ne îndeamnă să fim mai activi, mai vocali, mai moraliști. Ne îndeamnă la comunicare și interacțiune interumană.

Dacă vrem să abordăm proiectele importante din viața noastră (și chiar vom primi impulsuri să o facem), atunci trebuie să ieșim din bulă, să militam pentru valorile noastre, să cunoaștem tot mai mulți oameni, de la care să învățăm, cărora să le cerem sfatul sau alături de care să construim o echipă.

Image by wastedgeneration from Pixabay

13 Noimebrie 2023: Lună Nouă în Scorpion

Această Lună Nouă în Scorpion aduce în prim-plan noutatea, care va viza schimbarea percepțiilor noastre despre noi înșine.

Este timpul să ne uităm cu sinceritate în oglindă, să ne așezam sufletul la vedere și să privim nu doar părțile roz din viața noastră ori rutina, ci să căutam mai adânc, spre acele răni pe care le ținem ascunse, spre vulnerabilitățile personale pe care ne este teamă să le acceptăm.

Este o perioadă propice dezvoltării spirituale, timp în care ne oprim din maratonul zilnic petru a privi în interiorul nostru, pentru a avea grijă de ceea ce ne doare, pentru a învăța să ne hrănim sufletul, să ne iubim mai mult, să renunțam la autocritică și să ne tratăm cu blândețe imperfecțiunile.

22 Noimebrie 2023: Soarele intră în Săgetător

Sezonul Săgetătorului debutează în forță cu energii noi și poftă de viață. Vom avea puterea să ieșim din zona de confort, să ne învingem unele limite, să ne depășim neputințele, să avem mai multă încredere în noi înșine.

Vom avea mai mult curaj de a acționa, vom avea poftă de explorare și cunoaștere.

Este o perioadă bună să studiem, poate chiar să începem unele cursuri.

24 Noiembrie 2023: Marte intră în Săgetător

În ultima săptămână a lunii Noiembrie 2023 vom dori să descoperim lucruri și locuri noi. Poate vom călători, poate găsim alte metode care să ne satisfacă pofta de cunoaștere, de descoperire, de explorare.

Nu ar strica să ne gândim la un hobby, poate ceva ce n-am mai practicat de multă vreme sau ceva ce ne doaream să încercăm, dar n-am avut ocazia.

Putem să ne descoperim noi talente, putem sorbi informații și valori din alte culturi ale lumii, din zonele unde călătorim.

Aceast tranzit poate aduce experiențe foarte frumoase și valoroase pentru fiecare semn zodiacal.

27 Noiembrie 2023: Lună Plină în Săgetător

Iată că energia debordantă a Săgetătorului ne urmărește și ne influențează profund în această lună.

Chiar daca mai sunt câteva zile până la finalul perioadei descrise, Luna Plină din această zodie ne aduce puterea de a pune capăt unui capitol din viața noastră, capitol care ne făcea mai mult rău decât bine sau care ne determină să stam în loc într-un domeniu din viață noastră.

Sau poate este vorba despre ceva ce s-a consumat și este timpul să scriem ultima pagină.

Este un eveniment benefic, pentru că, pe măsură ce înaintăm în vârstă, nevoile noastre se schimbă și este bine să punem capăt unor direcții, pentru a face loc altora.

Image by DIY Team from Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri