31 Octombrie 2023 publicat în Horoscop 468 share-uri

Horoscopul dragostei în anul 2024 pentru Zodia Săgetător vine plin de vești bune, cu o dinamică efervescentă în ceea ce privește evenimentele din casa dragostei, a prieteniei și familiei. Relațiile acestor nativi tind să se îmbunătățească pe toate planurile.

Horoscopul dragostei 2024 zodia Săgetător: previziuni astrologice generale

Anul 2024 se anunță a fi plin de evenimente cu final benefic pentru nativii Săgetător.

Chiar dacă la început de an Săgetătorii vor dori să facă puțin ordine în relația lor, din a doua jumătate a anului vorbim despre experiențe frumoase, romantism și chiar evoluție în relația de cuplu.

Este posibil ca Săgetătorii să intre deja în 2024 cu unele frustrări, nemulțumiri ori dorința de schimbare în relația de cuplu.

Poate că vor aștepta să treacă sărbătorile de iarnă, ca mai apoi să înceapă să rezolve din probleme pe care le au cu partenerul de viață.

În funcție de profunzimea relației de dragoste și de statusul acesteia Săgetătorii pot decide dacă vor continua sau vor încerca să pună capăt legăturii, să se despartă și să meargă mai departe pe drumul lor.

Nativii singuri au șanse foarte mari să întâlnească o persoană cu care rezonează profund, să se îndrăgostească nebunește. Conform norocului astral în dragoste pe care aceștia îl primesc, am putea spune că Săgetătorii au toate șansele să își întâlnească sufletul pereche, mai ales în a doua jumătate a anului.

Foto: ladyphoto/ shutterstock.com

Horoscopul dragostei 2024 zodia Săgetător: Viața de cuplu

Așa cum spuneam mai sus, la început de an veți dori să vă manifestați părerile privind relația voastră de dragoste, punând pe tavă tot ceea ce vă nemulțumește.

Pot fi probleme mai vechi pe care nu mai doriți să le tolerați, pot fi frustrări ce ies la iveală sau vă puteți înșela itr-o privință, cum ar fi gelozia fară motiv.

Astrologul vă recomandă prudență când vine vorba despre manifestările impulsive. Cel mai bine ar fi să plănuiți discuțiile pe care doriți să le inițiați, astfel încât să vă focusați pe soluții și rezultate și nu pe critică și învinuiri. Altfel riscați să generați certuri care să facă rău relației.

În funcție de abilitățile voastre de comunicare, de tactul și diplomația cu care abordați probleme din cuplu și purtați discuțiile, puteți obține o îmbunătățire a relației.

Sunt situații, în funcție de relația fiecăruia, când este posibil să concluzionați că nu vă mai regăsiți în relația voastră și veți dori să puneți capăt.

Astrele ne arata că ar putea fi o decizie bună pentru voi. Ascultați-vă intuiția!

Daca însă reușiți să găsiți rezolvările pentru problemele care vă măcinau, relația voastră s-ar putea maturiza și ar evolua frumos, pozitiv, constructiv pentru amândoi.

A doua jumătate a lui 2024 vă aduce romantism, adrenalină și dorință de a încerca lucruri noi în cuplu.

Veți reuși să ieșiți din rutină și să vă piperați relația cu tot felul de aventuri, ieșiri în natura, sporturi și hobby-uri în doi să călătoriți în locuri unde n-ați mai fost niciodată. Romantismul este la superlativ în viața voastră, la fel și pasiunea.

Dacă sunteți încă în căutarea marii iubiri, astrele ne arata că sunt șanse mari să întâlniți dragostea vieții voastre, în special în a doua jumătate a lui 2024. Întâlnirea cu sufletul pereche s-ar putea să vă surprindă. Fie vă veți întâlni într-un loc cu totul neașteptat, fie vă veți îndrăgosti de o persoană pe care o știați deja, dar niciodată n-ați avut ocazia să o cunoașteți în profunzime. Citește continuarea articolului în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri