13 Octombrie 2023 publicat în Horoscop 358 share-uri

Venus a intrat în Fecioară pe 9 Octombrie 2023, după o lungă perioadă petrecută în Leu, însă va sta aici o luna de zile, până pe 8 Noiembrie2023. În tot acest timp, unele zodii vor suporta o influență mai intensă a acestui tranzit astral. Iată care sunt zodiile afectate de Venus în Fecioară și cum pot face față provocărilor astrologice.

Ce energii ne aduce Venus în Fecioară?

Dacă atunci când se află în zodia Leu energiile vizau în special felul în care ne simțim, iubirea de sine și față de ceilalți, ei bine în zodia Fecioară Venus își schimbă influențele, astfel că acum vorbim despre rezultate concrete, despre beneficii. Ce avem de câștigat din anumite alegeri, activități sau relații? Suntem ceea ce pretindem că suntem?

Astfel că vom fi orientați către decizii practice, către o reevaluare sinceră, brutală chiar a statusului nostru actual. Facem bine ce facem?

Iată care sunt cele mai influențate zodii de tranzitul lui Venus în Fecioară până pe 8 Noiembrie 2023

Horoscop Zodia Rac

Influența lui Venus în Fecioară pentru nativii Rac este pe cât de chinuitoare, pe atât de benefică.

Se pare că Racii au avut un vis frumos, în a cărui împlinire au crezut că le schimbă viața. Sau poate a fost vorba despre o iluzie în care au trăit ceva timp.

Acum însă încep să realizeze că visul lor parcă nu mai este atât de extraordinar și nu le-ar aduce cu adevărat beneficiile sperate.

Image by NV K from Pixabay

Acum toată această speranță, închipuire, se năruie în fața unei sclipiri de adevăr, căci mintea Racilor devine clară și reușesc să vădă tot ceea ce până acum stătea ascuns în umbră.

Poate fi vorba despre un bun material pe care îl credeau important ori despre un loc de muncă la care visau cu ochii deschiși. Ori poate se gândeau că dacă vor cuceri persoana de care erau îndrăgostiți au găsit fericirea în viață. Însă cunoașterea tuturor amănuntelor îi ajută să își schimbe părerea.

Rezultatul este unul pozitiv, benefic pentru Raci, care constată acum că direcția în care mergeau cu toate pânzele sus necesită, de fapt, multă precauție.

Efectul da, este benefic, însă Racii trăiesc, de fapt, o dezamăgire.

Horoscop Zodia Fecioară

Fecioarele primesc din plin influența acestui tranzit. Acestea, ca și Racii, primesc sclipiri mintale, momente de claritate de la astre și reușesc să conștientizeze că anumile lucruri le făceau greșit.

Este momentul să își accepte limitele, vulnerabilitățile, greșelile, dar totodată să facă loc schimbării în viața lor.

Pentru o zodie ca Fecioara, care iubește planificarea și controlul, orice schimbare vine cu o mare doză de disconfort. Însă este necesară!

Image by Dorothe from Pixabay

Așadar Fecioarele se văd împinse afară din confortul lor personal, din liniștea interioară în care credeau că se află, ca să descopere o vijelie, o furtună de adevăruri pe care doar ei le pot schimba.

Fecioarele vor deveni astfel mult mai axate pe viaaă lor, pe dezvoltarea personală și spirituală, pe propria sănătate, stil de viață și imagine.

Chiar dacă le vine dificil, vor începe să facă acele schimbări de care au nevoie. La nivelul energetic, putem spune că Fecioarele traversează acum o trezire spirituală.

Horoscop Zodia Balanță

Deși sperau să între într-un ritm mai domol de viață, în care să își manifeste dorințele și țelurile, Balanțele au acum de trecut câteva teste karmice.

Acești nativi nu se mai pot ascunde în spatele unor abilități de imagine și comunicare, căci din multe situații dificile au ieșit pentru că au știut să mânuiască inteligent cuvintele. Acum va ieși la iveală pregătirea lor într-un anumit domeniu și vor fi prinși acolo unde au pretins că știu, dar, de fapt, aveau goluri în pregătire.

Poate că vor fi întrebări la care nu vor ști răspunsul, poate că ies la iveală vorbe negative pe care le-au spus despre alții sau adevararuri pe care le-ar fi dorit ascunse șisunt acum dezvelite.

Așadar Balanțele vor fi puse față în față cu realități incomode, dar pe care trebuie să le recunoască și să ia măsurile necesare pentru a îmbunătăți situația.

Image by Dorothe from Pixabay

Dacă privim efectul final când tragem linie după acest tranzit efervescent, putem spune ce efectele sunt minunate pentru Balanțe, care au reușit să își depășească limite și să evolueze în anumite direcții.

Însă, la nivel emoțional, stresul îi poate copleși pe acești nativi.

Astrologul recomandă prudență în comunicare, căci pot să scape cuvinte ce pot fi reinterpretate, pot face gafe.

Image by Wilfried Pohnke from Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri