Lună Nouă în Balanță și Eclipsă de Soare pe 14 octombrie: Evenimentul astral al lunii octombrie este aici ca să ne redefinească relațiile și pe noi înșine! Trecerea prin Inelul de Foc

12 Octombrie 2023 publicat în Horoscop 122 share-uri

Chiar în mijlocul lunii octombrie, luna de mijloc a toamnei, avem de-a face cu un eveniment astral intens și puternic, o Lună Nouă și totodată și o eclipsă de soare inelară. Este cea de-a doua eclipsă de soare dintr-o serie de eclipse care vor avea loc pe axa Berbec – Balanță până în 2025 și care ne distorsionează un pic realitatea și relațiile, pentru ca mai apoi să ne ajute să învățăm din greșelile noastre și să vindecăm, echilibrăm și să ne gestionăm situațiile de criză într-un mod sănătos. 

Chiar în mijlocul lunii octombrie, luna de mijloc a toamnei, ora 20:55 (ora României), avem de-a face cu un eveniment astral deosebit, o Lună Nouă și totodată și o eclipsă de soare inelară. Este cea de-a doua eclipsă de soare dintr-o serie de eclipse care vor avea loc pe axa Berbec – Balanță până în 2025, prima având loc pe 20 aprilie 2023. Luna Nouă și eclipsa de soare inelară pică la 21 de grade în semnul Balanței, ceea ce înseamnă că energiile se vor concentra asupra modului în care ne construim și ne desfășurăm relațiile, asupra modului în care relaționam.

Este mai mult decât necesar să relaționam și să relaționam SĂNĂTOS în următoarea perioadă de două săptămâni căci în jurul nostru lucrurile se pot schimba în mod neașteptat și neprevăzut, ceea ce ne face ocazional să simțim că pământul (siguranța) ne fuge de sub picioare. Este necesar să ne exersăm abilitățile de negociere ținând cont atât de nevoile și dorințele noastre, cât și de cele ale celui de lângă noi căci lecțiile acestei Luni Noi în Balanță sunt despre a ne asigura că avem pace și armonie în mediile în care ne aflăm, că suntem împăcați și în liniște cu cei din jurul noastre, că există echilibru, sinceritate, respect și ordine în mințile, casele, inimile, dar și în împrejurimile noastre. Pacea minții și a sufletului devin esențiale în perioada următoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna Nouă în Berbec de pe 21 martie: Când te ajuți pe tine însuți, și cerul te va ajuta. Puterea noilor începuturi! Luna Plină în Fecioară din 7 Martie 2023: vibrație vindecătoare, eliberatoare și echilibrantă

Vibrația acestei Luni Noi în Balanță, fiind totodată și eclipsă de soare (iar eclipsele de soare poartă cu ele și o oarecare încărcătură karmică, fatidică, pot accelera desfășurarea anumitor evenimente predestinate în linia de destin, fie ele bune sau rele), este una intensă, puternică, și vine la pachet și cu înclinații către conflicte, manifestări violente, incapacitatea de a ajunge corect și frumos la inima celui de lângă noi, tendința de a-l vedea pe celălalt mai degrabă ca pe un adversar decât ca pe un prieten, ostilități în cuplu sau în anumite echipe, accentuarea sentimentului de distanțare și înstrăinare într-o relație sau într-o poveste de iubire.

Dacă nu se sting focarele de resentimente, sunt posibile și unele rupturi definitive sau îndepărtări bruște. Eclipsele de soare, cu tot tumultul lor pot închide unele uși, dar pot deschide altele, pot reconfigura trasee de viață, pot da naștere unor noi începuturi și pot schimba sistemele de gândire învechite cu unele noi. Uneori, că vrem sau nu, că suntem pregătiți sau nu, eclipsele au rolul de a ne zdruncina un pic status-quo-ul, plasându-ne ele pe drumul care ne-a fost hărăzit.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte 21 ianuarie -Luna Nouă în Vărsător: Briza de speranță! Ne luam înapoi puterea, puterea Vărsătorului de a crea și manifesta un viitor așa cum ni-l dorim  Acestea sunt zodiile cel mai puternic afectate de Luna Nouă în Vărsător de pe 21 ianuarie. Li se vor întâmpla multe lucruri frumoase, pot avea loc schimbări de destin pentru ele!
Foto: Kertu /Shutterstock

“Când ne aflăm sub o eclipsă solară, este recomandat să ne menținem vibrația puternică și într-o stare de autenticitate”, ne sfătuiesc astrologii de pe https://foreverconscious.com “. "Încercați să evitați să preluați controlul sau să vă folosiți de această eclipsă pentru a manifesta. În schimb, folosiți această energie pentru a vă preda. Folosiți-o pentru a intra într-un spațiu al încrederii. Rostiți această mantră: Totul lucrează în favoarea mea și pentru binele meu cel mai înalt.”

Totodată, nu ar trebui să ne sperie această eclipsă de soare inelară din Balanță, căci Balanța dorește restaurarea echilibrului și caută întotdeauna noi căi de a stabili relații de calitate și armonioase. Să avem întotdeauna în vedere privirea de ansamblu asupra lucrurilor și să nu ne pierdem în detalii nevaloroase, să punem mai mult preț pe conexiunile autentice, pe intimitatea aceea adevărată, iar atunci când întâlnim oameni cu care rezonăm cu adevărat, să prețuim aceste întâlniri și să învățăm din ele. Balanța dintre a da și a primi se cere și ea echilibrată în această perioadă și în loc să ne axăm pe dualități și polarități, am face bine să încercăm să colaborăm mai mult.

23 DECEMBRIE - Ultima Lună Nouă a anului este în Capricorn și închide un ciclu karmic. Înainte către visuri și dorințe îndeplinite! 20 februarie este ziua Lunii Noi în Pești. Opriți planeta, vreau să O (Mă) vindec! Val de energie pozitivă Iubirea de sine este cel mai frumos mărtișor pe care îl porți purta în suflet
Foto: maradon 333 /Shutterstock

Unele relații din viețile noastre, deși poate aparent le-am dat pe “mute”, au tendința de a reveni la suprafață, de a ne provoca să ne gestionăm sănătos interacțiunile cu persoana respectivă, punând mai mult preț pe autenticitatea ființei noastre interioare. Poate sufletul meu crește și înflori alături de această persoană, îmi sunt dorințele mele văzute, onorate, respectate și validate așa cum sunt ale celuilalt?

Atenție la conflictele de putere sau cele interioare care se pot naște în această perioadă căci Pluto este și el activ sub această eclipsă de soare în Balanță. Întâmpinăm dificultăți în a renunta la o persoană, o relație sau o situație care și-a trăit traiul, ca să spunem așa, sau s-a consumat, însă în acest moment avem dubii în privința sa sau suntem nesiguri în privința modului în care ar trebui să ne raportăm la acestea. Să le lăsăm în urmă și să mergem înainte sau să le mai dăm o șansă și să vindecăm conexiunea pe care am avut-o odată cu persoana/situația respectivă?

Numerologie: Februarie 2023 – luna cu cifra universală 9 – închiderea unui ciclu! Lasă să plece ca să faci loc să vină Au tras lozul câștigător al norocului în Decembrie 2022: 3 zodii care sunt cu adevărat binecuvântate de univers în ultima lună a anului 5 Februarie – Ultima lună plină a iernii este în Leu. Lecția Lunii de zăpadă? Singura constantă este schimbarea!

Chiron aruncă însă o lumină pozitivă asupra acestor aspecte și aprinde o torță de lumină în adâncurile sufletelor noastre, încălzindu-le cu o energie vindecătoare blândă, înțelegătoare și cu efect regenerator. Nu trebuie să punem prea multă presiune pe noi, pe ce am făcut sau ce nu am făcut, acum ne este totul mult mai clar. Slăbiciunile, vulnerabilitățile sau rănile noastre pot deveni sursa noastră de putere și de înțelepciune.

Sub influența acestei Luni Noi și a eclipsei de soare în Balanță, la un nivel individual suntem somați să ne redescoperim puterea interioară, să ne conștientizăm defectele și slăbiciunile, la fel ca și calitățile, să deschidem bine ochii către problemele din jurul nostru, recunoscându-le existența în loc de a le nega (acesta este primul pas spre a le rezolva), să ne întărim încrederea în noi și în abilitățile noastre și poate chiar să descoperim că suntem buni la ceva de care nici nu eram conștienți până acum. Să nu ne mai minimalizăm lumina și darurile noastre, să ne amintim că putem face orice, putem duce orice, putem trăi orice și oricum, dar este musai să o facem frumos, cu respect, primind cu aceeași iubire cu care și oferim.

Horoscop de Lună Plină: Top 4 zodii pe care Luna Plină le influențează cel mai puternic în următoarele 14 zile. Vor trece prin mari schimbări! Horoscop: De ce luna ianuarie 2023 va fi una fabuloasă pentru fiecare zodie în parte Lidia Buble a plecat din nou în Miami. Business or pleasure?

Foto fr si main: unitaro /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri