10 Octombrie 2023 publicat în Horoscop 173 share-uri

A doua jumătate a Toamnei 2023 vine cu vești extraordinare pentru câteva zodii, care se pot bucura acum de iubire, de stabilitate financiară sau chiar noroc la bani, de sănătate și autovindecare. Iată care sunt zodiile binecuvântate în cea de-a doua jumătate a Toamnei 2023.

Horoscop: Zodia Gemeni

Gemenii se numără printre zodiile binecuvântate din a doua jumătate a toamnei 2023 nu neapărat prin noroc financiar sau în dragoste, ci mai degrabă prin capacitatea lor de autovindecare și echilibrare spirituală.

În ultima perioadă, Gemenii au trecut prin momente și situații mai dificile, greu de gestionat, care le-au afectat calitatea vieții sau le-a adus un stres suplimentar în viața de zi cu zi.

Acum vor avea posibilitatea să se redreseze emoțional și energetic.

Mai mult decât atât, pot găsi noi resurse financiare, făcând ceea ce le place.

Este posibil să reușească să ducă un hobby la nivel de mică afacere. Poate că nu sunt venituri senzaționale, însă va fi suficient cât să îmbine utilul cu plăcutul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop: zodii binecuvântate în ianuarie 2023! Primesc protecție divină și noroc în toate Au tras lozul câștigător al norocului în Decembrie 2022: 3 zodii care sunt cu adevărat binecuvântate de univers în ultima lună a anului Horoscop: Cele 3 Zodii binecuvântate în Februarie 2023

Se pot bucura așadar de relaxare, de regenerare energetică, se pot îngriji de propria sănătate și bunăstare, iar efectele nu vor întârzia să apară. Starea generală a Gemenilor devine tot mai bună, căci aceștia se îndreaptă către echilibru și împlinire.

Horoscop: Zodia Balanță

În special din luna noimebrie 2023, dar și cu una-două săptămâni înainte, Balanțele vor simți deja influențe pozitive în viața lor.

Apar schimbări în bine, primesc noroc astral, și creativitate, precum și putere de comunicare.

Blocajele par să se ridice din calea lor, așadar vor avea succes în carieră și în dragoste.

Că tot am adus vorba despre carieră, Balanțele vor găsi noi oportunități de a-și exprima talentele și abilitățile, pot chiar să se redescopere într-o postură mai bună sau au șansa să aleagă un nou drum în carieră, care să le aducă mai multă satisfacție și câștiguri financiare mai mari.

Acestea sunt zodiile cel mai puternic afectate de Luna Nouă în Vărsător de pe 21 ianuarie. Li se vor întâmpla multe lucruri frumoase, pot avea loc schimbări de destin pentru ele! Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Solstițiul de iarnă 2022: Acestea sunt cele 4 zodii puternic impactate de energia Solstițiului de pe 21 decembrie. Ele vor triumfa în viață! 

Image by HANSUAN FABREGAS from Pixabay

Poate își schimbă job-ul, poate construiesc acum noi parteneriate mult mai potrivite pentru ei. În tot cazul, astrele le aduc noroc la bani, iar Balanțele au toate șansele să urce în carieră.

Și în dragoste primesc noroc astral, iar iubirea pare să le aducă tot ce le lipsea la nivel emoțional și sufletesc. În iubire găsesc acceptare, înțelegere, susținere și motivație.

Putem spune, așadar, că a doua jumătate a Toamnei 2023 se anunță minunată pentru această zodie.

Horoscop: Zodia Scorpion

Scorpionii vor avea parte de o transformare benefică pentru ei în a doua jumătate a Toamnei 2023.

Deși, de obicei, schimbările se resimt ca fiind dificile, pentru că ne scot din confort, de data aceasta pentru Scorpioni această transformare sau schimbare este resimțită ca o ușurare, ca o gură de respiro în tot ritmul agitat și multitudinea de griji din ultimul timp.

Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Horoscop: Top 3 zodii care se pot ridica atunci când s-au simțit zdrobite în viață, precum Pasărea Phoenix ce renaște din cenușă

Scorpionii vor găsi acum soluțiile pentru cele mai stringente probleme ale lor, cele care le-au tulburat liniștea și somnul. Și toate vor veni cu ușurință, cu naturalețe, astfel că transformarea Scorpionilor este una energetică și karmică totodată, aducând acestor nativi împlinire, echilibru, fericire.

Este greu de spus în ce domeniu din viața Scorpionilor se produc aceste schimbări. Ele sunt destul de intime, de personale, fiind mai degrabă axate pe influențe foarte benefice privind detalii și harta astrală a fiecărui nativ în parte.

Este bine ca Scorpionii să dea curs intuiției în această perioadă și să nu se opună chemărilor interioare. Să facă ceea ce simt, să își dea voie să obosească, să îmbrățișeze schimbarea și oportunitățile care apar în viața lor.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 8 decembrie – Ultima lună plină a anului (în Gemeni) este Luna Nopții Lungi: ”Mi-a ajuns, până aici!”. ”Până aici și încă puțin” - TESTUL RĂBDĂRII 20 februarie este ziua Lunii Noi în Pești. Opriți planeta, vreau să O (Mă) vindec! Val de energie pozitivă

Este o perioadă foarte benefică pentru acești nativi și ar fi păcat să nu profite de aceasta.

Image by Marisa Marini from Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri