Pluto iese din retrograd! Ne eliberăm de griji și dăm șansă fericirii – iată cum va fi influențată fiecare zodie începând cu 10 Octombrie 2023

6 Octombrie 2023 publicat în Horoscop 67 share-uri

Pluto este o planetă ce ne influențează puternic atât la nivel individual, cât și colectiv. Cunoscută ca și planetă morții și a renașterii, Stăpânul Lumii Ascunse, Lordul întunericului – Pluto iesie pe 10 Octombrie 2023 din mișcarea sa retrogradă, perioadă în care fiecare dintre noi am trecut printr-o adâncă transformare interioară și ne-am descoperit limitele și vulnerabilitățile.

Pluto ne învață să ne transformăm într-o persoană mai bună, mai responsabilă, ne îndeamnă să ne descoperim esența divină, valoarea spirituală și scopul în viață. Pluto ne împinge să evoluăm, iar atunci când retrogradează, toate aceste influențe ale sale sunt mult mai puternice, mai intense, acest avânt îl putem resimți aproape brutal.

Pe 10 Octombrie 2023 Pluto iese din mișcarea să retrogradă în Capricorn și să nu uităm că urmează să între în Vărsător, unde va sta o perioadă foarte lungă de timp, din 2024 până în 2043.

Pentru a înțelege mai bine influențele lui Pluto pe termen lung, în așa-zisa Eră a Vărsătorului în care aproape că am pășit deja, vă invităm să citiți detalii în articolul:

Pluto în Vărsător – o energie cosmică cum nu am mai avut de 248 de ani! Evoluție și Revoluție. Începe un nou tranzit de 20 de ani, poate cel mai profund și puternic tranzit din următorii ani!

Acum, că Pluto iese din mișcarea să retrogradă și se va afla în mișcare DIRECTĂ, putem spune că toate aceste încercări de redescoperire, de transformare interioară, de furtuni emoționale, griji, revizuire a scopului în viață și orice ține de esența noastră divină se îmblânzește.

Acum ne eliberăm de poveri, le-am descoperit în mișcarea retrogradă a acestei planete și acum învățăm să le facem față, să le eliminăm din viața noastră. Învățăm să facem alegerile cu adevărat potrivite pentru noi.

Îndrăznim să ne urmăm visurile și să luăm acele decizii dificile, dar necesare dacă dorim să ne clădim fericirea.

Image by GenerativeStockAI from Pixabay

Iată ce influențe benefice ne aduce din 11 Octombrie Pluto în mișcarea să directă, pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop Berbec

Berbecii au acum nevoie de o strategie pentru viitorul lor pe termen lung. Poate că știu deja ce au de făcut în următorul an, însă vor gândi și mai departe, ce vor face peste 5 sau 10 ani, unde se văd.

Pot avea în vedere chiar schimbări mari de carieră, poate vor familie sau o mutare în altă țară.

Acum vor vedea cu claritate care sunt dorințele lor adevărate și vor încerca să le proiecteze în viitor, să le facă loc.

Horoscop Taur

Taurii vor dori să se axeze mai mult pe fericirea lor interioară, pe dezvoltarea spirituală.

Pot căuta acum acele lucruri sau idei care le-ar putea face sufletul să vibreze de bucurie și fericire.

Și nu ne referim neapărat la o bucurie de moment. Ca și Berbectii, Taurii fac proiecții în viitor pe termen lung și vor să lucreze la un plan al împlinirii profunde.

Horoscop Gemeni

Gemenii vor simți o eliberare, vor reuși să elimine din viața lor tot ceea ce îi împovăra, îi ținea pe loc.

Poate unele speranțe deșarte sunt acum stinse, lăsând loc spre noi orizonturi, noi începuturi, spre schimbări de care aceștia aveau cu adevărat nevoie.

Unul sau mai multe capitole din viața lor se vor încheia acum, astfel ca Gemenii pășesc într-o nouă etapă a vieții lor.

Horoscop Rac

Pentru că pic cu pic se face lac, Racii vor prioritiza în această perioadă alegerile pozitive pe care le pot face în viața lor.

Nu se vor orienta către schimbările mari, ci către cele mici, de zi cu zi, care țin în special de stilul de viață.

Pot alege să se pună pe ei pe primul loc, să fie mai fermi, să învețe tehnici de asertivitate, să mănânce mai sănătos, să facă sport etc. Poate fi vorba și de o schimbare de imagine.

În tot cazul, toate aceste alegeri vor avea ca efect o îmbunătățire a calității vieții. Le vor aduce Racilor mai multă împlinire, liniște interioară, bucurie. Citește continuarea articolului în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri