6 Octombrie 2023 publicat în Horoscop 67 share-uri

Pluto este o planetă ce ne influențează puternic atât la nivel individual, cât și colectiv. Cunoscută ca și planetă morții și a renașterii, Stăpânul Lumii Ascunse, Lordul întunericului – Pluto iesie pe 10 Octombrie 2023 din mișcarea sa retrogradă, perioadă în care fiecare dintre noi am trecut printr-o adâncă transformare interioară și ne-am descoperit limitele și vulnerabilitățile.

Horoscop Leu

Leii vor simți nevoia să se distreze mai mult în această perioadă, să fie mai rebeli decât îi cunoaștem noi. Vor îndrăzni să își depășească limitele și au încredere în propria persoană.

Intuiția îi va ajuta să rămână pe drumul potrivit pentru ei și să facă alegeri bune în momente dificile.

De asemenea, vor fi mai organizați din punct de vedere al finanțelor, dar și al timpului petrecut cu cei dragi. Vor găsi modalități de a transforma o zi banală într-una extraordinară, astfel că relația lor de iubire, dar și legăturile cu copiii și cu alți membri ai familiei se vor îmbunătăți considerabil.

Horoscop Fecioară

Fecioarele vor revizui mai atent anumite comportamente personale care, se pare, nu le aduc rezultatele dorite.

Pot constata acum că fac unele greșeli sau că au greșit față de alte persoane. Chiar dacă nu le vine ușor și comod să conștientizeze și să recunoască toate acestea, totuși trebuie să remarcăm că este un pas foarte important privind dezvoltarea lor personală și spirituală.

Fecioarele înțeleg mai bine acum ce îi rănește pe celalți și cum își pot îmbunătăți relațiile cu aceștia. Calitățile lor sociale devin mai bune, astfel că își pot largi cercul de prieteni și parteneriate.

Horoscop Balanță

Balanțele au nevoie de vindecare interioară și de frumos în viața lor.

Vor căuta să se înconjoare de oameni minunați, de activități care le aduc împlinire, de un decor ce le inspiră liniște și echilibru.

Cu toate acestea, vor avea multe responsabilități de dus la capăt, însă se vor organiza eficient, vor ști să ceară ajutor când au nevoie și vor avea mai multă grijă, o grijă blândă și responsabilă de calitatea vieții lor și de relațiile pe care le au cu ceilalți.

Este o transformare minunată pe care Balanțele o vor parcurge în această perioadă.

Horoscop Scorpion

Și Scorpionii se înscriu în lista celor care doresc să realizeze anumite schimbări care să le aducă îmbunătățiri atât în viața personală, cât și în carieră.

Este posibil ca acum să se orienteze în special pe relațiile cu cei din jur, pe cercul lor social. Vor dori să fie mai activi, să cunoască mai mulți oameni, să își facă noi prieteni sau noi parteneri de afaceri.

Nici cariera nu va fi neglijată, căci Scorpionii pun la cale strategii pentru a evolua pe acest plan și pentru a-și spori câștigurile financiare în viitor.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii se simt liniștiți, odihniți, viața lor intră pe o pantă ascendentăcare le priește și pot face tot ce își doresc.

Dacă de timp au nevoie, îl vor primi. Dacă prieteni caută, îi vor întâlni. Dacă își doresc să atingă succesul, îl vor ține în palmă.

Universul le aduce noroc în toate, așadar trebuie doar să își pună o dorința și astrele vor lucra pentru îndeplinirea acesteia.

Horoscop Capricorn

Capricornii vor dori să se detașeze de problemele emoționale, însă nu în ideea de a le ascunde sub preș, ci mai degrabă se vor gândi la rezolvarea acestora.

Planul emoțional devine destul de important pentru acești nativi, care își caută echilibrul, își caută calea în toată forfota energiilor astrale.

Se vor concentra pe conexiunile lor cu natura, cu tot ceea ce le aduce fericire și totodată vor dori să iasă din confort, să forțeze Norocul și Karma în viață, să încerce lucruri noi, căci doar așa, depășindu-și propriile garduri ale minții și sufletului, vor putea să evolueze.

Horoscop Vărsător

Pentru Vărsători, perioada de acum este încărcată cu responsabilități, însă aceștia vor avea energia de a le rezolva, de a nu le lăsa să scape. Văd acum mai clar ce pași au de făcut în continuare și poate că deja incep să își organizeze chiar anul 2024.

Sunt gata să facă schimbări, să facă ordine, să ridice blocaje vechi din calea lor. Vărsătorii primesc de la astre putere spirituală, forță de acțiune, claritate în gândire și mai ales curaj.

Unde altădată se temeau, acum se duc fără să își mai facă scenarii, griji sau gânduri negative. Merg mai departe poate chiar cu un ritm robotic, inuman, amețitor pentru cei care încearcă să le rămână alături.

Horoscop Pești

Este timpul ca Peștii să revină mai mult cu picioarele pe Pământ, atât cât le poate permite zodia. Au nevoie de decizii practice și totodată cei din familie au mare nevoie de susținerea lor.

Pentru Pești, sănătatea va ocupa loc prioritar în această perioadă. Se pare că sunt o serie de neplăceri mai vechi care nu le dau pace, iar acum sunt dispuși să ia măsuri și să le rezolve.

Impulsivitatea va fi resimțită mai slab. E posibil că Peștii să constate că au acționat prea sever sau prea drastic în unele decizii de până acum și este timpul să devină mai înțelegători.

Image by Eva Michálková from Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri